Szerintetek is jobb a lidl-s siti kóla a coca-cola-tól?
Soha nem voltam olyan vendéglátónál, aki megsértődött, hogy én sima vizet iszom vagy semmit...
Nyilván nem iszom kólát és bunkó, aki belétömi az egészségtudatos pici lényembe.
# 12 Egyél sok gyilkos galócát, szívj dohányt, fogyassz kokaint, heroint. A természetből erednek, biztos egészségesek! :D
A mesterséges édesítőszerek nem egészségesek, de a cukor sem az egy kicsit sem. A világon semmi haszna nincs a nád- meg répacukor fogyasztásának.
# 11
"Soha nem voltam olyan vendéglátónál, aki megsértődött, hogy én sima vizet iszom vagy semmit..."
Persze hogy nem. Nem arról van szó, hogy a vendéglátó nem tud viselkedni, hanem arról beszélünk, hogy az a bunkó, aki visszautasítja, ha jó szívvel kínálják. Ha elmegy vendégségbe, és bármivel kínálják, mindent visszautasít, nagy kegyesen esetleg egy pohár vizet méltóztatik elfogadni. Az ilyen ember ne menjen vendégségbe.
Persze nincs ebben semmi meglepő, hogy ma már sokan a társasági illem alapszabályait sem ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!