Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szerintetek is jobb a lidl-s...

Szerintetek is jobb a lidl-s siti kóla a coca-cola-tól?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 08:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

Soha nem voltam olyan vendéglátónál, aki megsértődött, hogy én sima vizet iszom vagy semmit...

Nyilván nem iszom kólát és bunkó, aki belétömi az egészségtudatos pici lényembe.

2016. dec. 12. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem remes, mu, edesitoszer ize van. Nekem ne meselje be senki, hogy a mesterseges edesitoszer egeszsegesebb, mint a termeszeten elofordulo repacukor/nadcukor/barnacukor/atokomtudjami.
2016. dec. 12. 17:59
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

# 12 Egyél sok gyilkos galócát, szívj dohányt, fogyassz kokaint, heroint. A természetből erednek, biztos egészségesek! :D

A mesterséges édesítőszerek nem egészségesek, de a cukor sem az egy kicsit sem. A világon semmi haszna nincs a nád- meg répacukor fogyasztásának.

2016. dec. 12. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
#10 vendégillem, te hallod magad?
2016. dec. 12. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:
34%

# 11

"Soha nem voltam olyan vendéglátónál, aki megsértődött, hogy én sima vizet iszom vagy semmit..."

Persze hogy nem. Nem arról van szó, hogy a vendéglátó nem tud viselkedni, hanem arról beszélünk, hogy az a bunkó, aki visszautasítja, ha jó szívvel kínálják. Ha elmegy vendégségbe, és bármivel kínálják, mindent visszautasít, nagy kegyesen esetleg egy pohár vizet méltóztatik elfogadni. Az ilyen ember ne menjen vendégségbe.

Persze nincs ebben semmi meglepő, hogy ma már sokan a társasági illem alapszabályait sem ismerik.

2016. dec. 12. 20:02
 16/18 eddiboy ***** válasza:
2016. dec. 13. 06:11
 17/18 kissbandi válasza:
Nem! Szerintem undorító íze van! Csakis eredeti Coca Cola!!!
2016. dec. 15. 22:18
 18/18 eddiboy ***** válasza:
A Siti kóla édesítőszeres, úgyhogy maximum a light vagy zéró Coca-Colával lehet összehasonlítani. A Lidlben a Freeway kóla az, ami cukros, de azt nem kóstoltam még. Nem vagyok egy nagy kólarajongó, de pl. a Spar Fresh kólának egész jó íze van, árban a Siti és a Coca között van. A Tesco Klasszikus Cola is egész jó, ha megnézted a tesztet, amit küldtem, ott is dicsérik.
2016. dec. 16. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!