Mi az embereknek a baja a citromos sörrel? Miért gáz, ha egy férfi azt issza?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom a legtöbb összetevőjére citrom ízű ital és világos sör keveréke van írva, szóval még azt se lehet mondani hogy sörnek nevezik.2016. júl. 18. 15:51
1/11 anonim válasza:
Pont az a baj vele, hogy se nem sör se nem üdítő. Értelmetlen.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem nincs baj azzal, ha valaki ilyet iszik
3/11 anonim válasza:
Én nem iszom, de másnak azért még szabad, én nem szólnék be (max. havernak egy kicsit, hogy igyon már valami rendeset :P).
4/11 anonim válasza:
Csak a tibi atyán szocializálódott suttyó hülye gyerekek hőbörögnek a citromos sörön.
5/11 Trevor. válasza:
Az, hogy a citromos sör nem sör, hanem üdítő. Az alkoholmentes citromos sör meg limondádé. Nem azzal van a baj, hogy valaki ilyet iszik (én is szoktam néha, mert jól esik), de erős túlzás pl. egy citromos Gössert sörnek nevezni, aminek a 60%-a citromlé a maradék 40% világos sör.
6/11 Pedro401 válasza:
Mondjuk inkább csak üdítők ezek,mint sörök. Főleg az alkoholmentesek.
Engem is cukkolnak vele, ha ilyet iszom, de pont lesz***rom őket.
7/11 anonim válasza:
én imádom nyáron a melegben rendes sör helyett citromos sört iszom
8/11 Illetlen Levesek 4 válasza:
Egyszerűen férfiatlan elnyomni valaminek az ízét, csak mert keserű. Ez olyan, mint amikor valaki pálinkához kísérőt iszik (és nem sört).
Vagy másik hasonlattal: olyan, mint a guminő. Ízlés kérdése, de én maradok az igazinál.
(És miért nézik le azt, aki az igazi nő helyett inkább guminőt választ?)
9/11 anonim válasza:
Van Radler, az is hasonló ital. Azt a bicajosoknak találták ki az osztrákok, mert szomjoltó, van benne sör, de nem rúgsz be tőle, így nem veszélyezteted a közlekedést.
10/11 anonim válasza:
Ha sör helyett innám, annak vacak. Egy jó minőségű üdítőital pótlékeként szintén. Ezért számomra nincs létjogosultsága. Inkább iszom csapvizet, mint ízesített sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!