Miert furcsa embereknek hogy ferfi letemre tudok es szeretek fozni?
Szerencsére egyre kevesebb embernek furcsa.
Azok szoktak fennakadni ezen, akik még leragadtak 100 évvel ezelőtt, amikor a konyha a nők dolga volt, és rendes férfiember egy szalmaszálat sem tett keresztbe otthon, mert az milyen ciki már.
"Ma már az a furcsa ha a nő tud egyáltalán főzni." Igen, mert a nők génjeiben benne van a konyha program, ember, gondolom te is profin szerelsz autót...pfff.
Nálunk apám jobban főzött bizonyos ételeket, mint anyám.
És szerintem a legtöbb nő örül annak, ha a barátja/férje tud főzni. Aki meg ezt furcsállja, hát na, azokkal ne foglalkozz, értékesebb vagy annál.
Ha egy ferfi tud fozni, sokkal jobban foz, mint egy no. Es szerintem az a primitiv, aki furcsan nez, ha egy ferfi foz. A neves ettermekben, a Michelin-csillagosokban egyetlen not sem talalsz a konyhan, maximum mosogatni!
36/N
Botor ember az, akinek fura, ha egy férfi főzni tud.
Mindkét nemnek helye van a konyhában,de van akinek különös érzéke van hozzá, szeret sütni-főzni, akár hobbyja is lehet.
A konyha nem az a terület, ami a nemek harcáról szól.
Érzékkel, elkötelezettséggel, szakmai alázattal mindenki kiváló szakács lehet, akár férfi, akár nő.
Bár lehet, hogy ebben csak én hiszek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!