Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miert furcsa embereknek hogy...

Miert furcsa embereknek hogy ferfi letemre tudok es szeretek fozni?

Figyelt kérdés
Nem igazan ertem hogy egy par embernek fura sot van akinek egyenesen zavaro hogy ferfikent szeretek fozni es tudok is... Miert van ez? :D

2016. jan. 18. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom.
2016. jan. 18. 22:10
 2/11 anonim válasza:
100%
Magasről tegyél rá! Én meg szakácsnak tanulok... És akkor mivan? :D
2016. jan. 18. 22:19
 3/11 tothp ***** válasza:
100%
Irígyek
2016. jan. 18. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem minden férfi tud főzni :) 15 évesen már magamnak főztem a pacalt mert a családban mindenki utálja. Ennek már 15 éve. Szinte nincs olyan étel ami kifogna rajtam.
2016. jan. 18. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem egyáltalán nem furcsa. Sőt megszokott, karácsonykor is akármilyen társaságban voltam férfi csinálta a halászlét. Ma már az a furcsa ha a nő tud egyáltalán főzni.
2016. jan. 18. 22:39
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Mi ezen a furcsa? Szakácsok is általában férfiak.Ők is szeretnek enni, tehát sokan főzni is.
2016. jan. 18. 22:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére egyre kevesebb embernek furcsa.

Azok szoktak fennakadni ezen, akik még leragadtak 100 évvel ezelőtt, amikor a konyha a nők dolga volt, és rendes férfiember egy szalmaszálat sem tett keresztbe otthon, mert az milyen ciki már.

2016. jan. 18. 23:48
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

"Ma már az a furcsa ha a nő tud egyáltalán főzni." Igen, mert a nők génjeiben benne van a konyha program, ember, gondolom te is profin szerelsz autót...pfff.

Nálunk apám jobban főzött bizonyos ételeket, mint anyám.

És szerintem a legtöbb nő örül annak, ha a barátja/férje tud főzni. Aki meg ezt furcsállja, hát na, azokkal ne foglalkozz, értékesebb vagy annál.

2016. jan. 19. 04:46
 9/11 anonim ***** válasza:
42%

Ha egy ferfi tud fozni, sokkal jobban foz, mint egy no. Es szerintem az a primitiv, aki furcsan nez, ha egy ferfi foz. A neves ettermekben, a Michelin-csillagosokban egyetlen not sem talalsz a konyhan, maximum mosogatni!

36/N

2016. jan. 19. 05:06
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Botor ember az, akinek fura, ha egy férfi főzni tud.

Mindkét nemnek helye van a konyhában,de van akinek különös érzéke van hozzá, szeret sütni-főzni, akár hobbyja is lehet.

A konyha nem az a terület, ami a nemek harcáról szól.

Érzékkel, elkötelezettséggel, szakmai alázattal mindenki kiváló szakács lehet, akár férfi, akár nő.

Bár lehet, hogy ebben csak én hiszek... :)

2016. jan. 19. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!