Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Hogyan érdemes fogyasztani a...

Hogyan érdemes fogyasztani a tejet?

Figyelt kérdés

2016. máj. 26. 14:05
1 2
 11/15 dutchlm válasza:
67%

Kiöntöd pohárba, és iszod! Én kakaóval és műzlivel szoktam már lassan 20 éve minden reggel (kb 6-7 decit). Az egy ormótlan baromság, hogy ne idd, az meg pláne, hogy egyik másik emlős sem issza a másik tejét. Hozzáteszem szó szerint semmire nem vagyok allergiás, nem fáj a fejem soha (kivétel ez alól ha előző este keverem a töményet a sörrel... nagy tételben) és 26 éves létemre még mindig gyerekorvosnál vagyok papíron mert 14 éves korom óta nem kellett orvoshoz mennem. Ez nem valószínű, hogy a tej érdeme, de az 100%, hogy a tejnek semmi károsító hatása NINCS!

Kommentelőknek: megnéztem azt a paleo sz@r oldalt. Ez igaz, hogy egyik másik emlős sem issza a másik tejét. Ja várjunk csak! Kivétel a macskák. Úgy megisszák mint a pinty. De hozzáteszem egyik másik emlős sem telefonál, sem beszél, sem csak rá tenyérrel a nőstény hátsójára. Ja és ha már táplálkozás egyik másik emlős sem főzi meg az ételt (a NÖVÉNYEKET SEM).

Szóval mielőtt ilyen baromságokat olvastok, és hisztek nekik, és veszitek a paleo meg mittudoménmilyen sz@rt horror áron, gondolkozzatok! Köszöntem!

Ja és a tej király! Tessék inni!

2016. jún. 1. 08:30
 12/15 Moon_Walker ***** válasza:
58%

nagyon egyszerű. halgass a szervezetedre.

ha kívánod igyál, ha nem, nem.

ha háztáji, akkor inkább forrald fertőtlenítés céljából, mert marikanéni lehet nem mosta le a tőgyet és kezet sem mosott szarás után, vagy beletüsszentett a vedérbe.

2016. jún. 1. 09:47
 13/15 anonim ***** válasza:
44%
Olvastam itt sok véleményt, de én azt gondolom: (itt is írták) az én gyerekeim nem kaptak és nem is kapnak 3 éves korukig tejet! Utána is csak azért,mert az óvoda a piszok egészséges táplálás címszó alatt nyomatja nekik! Aki meg nyomatja ezt a paleo marhaságot: a paleo étrend arra hagyatkozik, hogy eszed, amit az ősember (ő piszok egészséges volt 25 éves koráig, mert max 30 évet élt), csak elfelejted, hogy az ősember 2-3 napot futott egy vacsiért, aztán dárdával levadászott egy mamutot! Paleo diéta? Csináld utána! Ja, hogy mozogni nem akarsz? Csak zabálni, aztán jön, hogy paleo diétán vagyok!?De a paleo diétát is kedved szerint formálod! Szerintem nevetséges, de nem vicces!
2016. jún. 3. 00:39
 14/15 dittke14 válasza:
34%

Nagyanyáink is megitták a tejet annó, sőt akinek nem volt elég teje az hígította a tehéntejet kamillateával úgy adta a tejet és mégis túlélte mindenki. Az meg, hogy hizlal a csoki chips kóla meg a többi gyorskaja az nem, ugye??? Ez hogy ne igyunk tejet, csak a mai világ hülyesége :) nah meg ugye pénzkérdés, inkább vegyük meg a gyereknek a tápszert 2 évesen is persze az jóval drágább, csak nem tudom mennyivel egészségesebb.

Szerintem ha már tej akkor házi tej, az legalább találkozott a tehénnel, nem úgy mint a bolti :)

Én személy szerint kis cukorral felforralva szeretem jah és kakaóval :) egyébként tejérzékeny vagyok de ha jólesik akkor is megiszom :)

2016. jún. 9. 09:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves dittke-14! Tudod az a különbség a tej és a tápszer között, hogy a tápszer közelebb áll az anyatejhez, mint a tehéntej! Merthogy a tehéntej a "bocik" táplálását hívatott szolgálni, nem az ember gyerekét! Ezért is van az, hogy, igen nehezen tudja feldolgozni a szervezetük! És igen 50 évvel ezelőtt, mikor nem volt tápszer, akkor a tehéntej is jobb volt, minthogy éhen haljon a gyerek! De az eredménye is megvan: ma Magyarországon több, mint 3 millió ember laktózérzékeny! Csak ezelőtt 50 évvel, amikor Juliska megszült a szántó szélén, (aztán vissza ment aratni!) senkit nem érdekelt, hogy egy pohár tej után f*sik, mint a murányi-kutya!
2016. jún. 16. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!