Kiöntöd pohárba, és iszod! Én kakaóval és műzlivel szoktam már lassan 20 éve minden reggel (kb 6-7 decit). Az egy ormótlan baromság, hogy ne idd, az meg pláne, hogy egyik másik emlős sem issza a másik tejét. Hozzáteszem szó szerint semmire nem vagyok allergiás, nem fáj a fejem soha (kivétel ez alól ha előző este keverem a töményet a sörrel... nagy tételben) és 26 éves létemre még mindig gyerekorvosnál vagyok papíron mert 14 éves korom óta nem kellett orvoshoz mennem. Ez nem valószínű, hogy a tej érdeme, de az 100%, hogy a tejnek semmi károsító hatása NINCS!
Kommentelőknek: megnéztem azt a paleo sz@r oldalt. Ez igaz, hogy egyik másik emlős sem issza a másik tejét. Ja várjunk csak! Kivétel a macskák. Úgy megisszák mint a pinty. De hozzáteszem egyik másik emlős sem telefonál, sem beszél, sem csak rá tenyérrel a nőstény hátsójára. Ja és ha már táplálkozás egyik másik emlős sem főzi meg az ételt (a NÖVÉNYEKET SEM).
Szóval mielőtt ilyen baromságokat olvastok, és hisztek nekik, és veszitek a paleo meg mittudoménmilyen sz@rt horror áron, gondolkozzatok! Köszöntem!
Ja és a tej király! Tessék inni!
nagyon egyszerű. halgass a szervezetedre.
ha kívánod igyál, ha nem, nem.
ha háztáji, akkor inkább forrald fertőtlenítés céljából, mert marikanéni lehet nem mosta le a tőgyet és kezet sem mosott szarás után, vagy beletüsszentett a vedérbe.
Nagyanyáink is megitták a tejet annó, sőt akinek nem volt elég teje az hígította a tehéntejet kamillateával úgy adta a tejet és mégis túlélte mindenki. Az meg, hogy hizlal a csoki chips kóla meg a többi gyorskaja az nem, ugye??? Ez hogy ne igyunk tejet, csak a mai világ hülyesége :) nah meg ugye pénzkérdés, inkább vegyük meg a gyereknek a tápszert 2 évesen is persze az jóval drágább, csak nem tudom mennyivel egészségesebb.
Szerintem ha már tej akkor házi tej, az legalább találkozott a tehénnel, nem úgy mint a bolti :)
Én személy szerint kis cukorral felforralva szeretem jah és kakaóval :) egyébként tejérzékeny vagyok de ha jólesik akkor is megiszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!