Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Almalé alvás előtt jó?

Almalé alvás előtt jó?

Figyelt kérdés

2016. márc. 31. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A hibás angol az szleng?

Nem a rövidítésről beszélek, nyelvtanilag semmi értelme.

2016. márc. 31. 22:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem vágom ,hogy nyelvtanilag miért nem lenne helyes ,de oké.
2016. márc. 31. 22:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Really thanks for you.

Ha ezt magyarul írtad volna, mit írtál volna?

2016. márc. 31. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Érdekesek az emberek, én ha bevágok egy liter teát, akkor se kelt fel senki reggelig, illetve délig :D Bár nehéz kipróbálnom, mert mire az egy liter lemegy, már jön ki az eleje, de utána alszom és reggel, akkor aztán van output rendesen.

Nem mindenkinek kell kijárnia pisilni, csak mert ivott egy pohár valamit.

Nekem alvás előtt semmi nem jó, az ételtől éberebb lesze, bár az ivástól is. Ez nekem logikus, a test felélénkül, hogy jött valami, most mit csináljon vele.

Cukros valamit nem tudom, minek innék, inkább valami lassan felszívódó fehérjét, az hasznos lehet. A tej bevett altató ital, én inkább tojástejet innék, de annak lehet, hogy nincs olyan hatása. Viszont legalább szerintem jóval egészségesebb.

2016. márc. 31. 23:30
 15/15 anonim ***** válasza:

altatólé... ez aranyos... :D

amúgy nem jó, mert tele van cukorral, ami felpörget

2016. ápr. 6. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!