Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ez így szerintetek nagyon...

Titok111 kérdése:

Ez így szerintetek nagyon rossz? (energiaitallal kapcsolatos kérdés)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, elég erős szervezettel megáldva. Nagyon sokszor történik az, hogy késő este kell tanulnom (most főleg, vizsgára kell készülni) és ilyenkor megszoktam inni egyetlen egy doboz (0,33 literes) energiaitalt. Olvastam róla nagyon sokat, hogy sok cukor van benne meg ilyenek, de elolvastam ennek a terméknek a hátulját, és azt írja hogy csak egy evőkanálnak megfelelő (27,5 g) cukor van az egész dobozban, taurin egyáltalán nincs benne. Szerintetek ez még elfogadható?

2016. márc. 29. 02:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azóta nem ér semmit az energiaital mióta nincs benne taurin, csak az íze miatt szoktam inni.
2016. márc. 29. 03:53
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Inkább kávét igyál.
2016. márc. 29. 10:11
 3/11 Phoney ***** válasza:
100%
Az átlagmagyar kávéjában is sok cukor van, mégsincs tele a GYIK azzal, hogy beledöglesz a cukros kávéba. Az egész energiaital-para azokról szól, akik tizenévesként kb. víz helyett is azt isszák. Meg persze az internetet elárasztó kemofóbiásokról, akiknek amúgy igen halovány fogalmaik vannak arról, hogy valójában mi ártalmas és mi nem.
2016. márc. 29. 11:18
 4/11 anonim válasza:
100%
velem is ez van. 16 éves vagyok, 8ra 9re vagyok otthon tanulmányok miatt. ki nem állhatom a kávé ízét, ezért én is ezt iszom néha. minél több cukor, annál hatásosabb. ha egy héten 2,3 nál többet nem iszol rendben vagy. én sem iszom minden nap
2016. márc. 29. 11:31
 5/11 A kérdező kommentje:

#1: Taurintartalmát most biztonság kedvéért két helyen is megnéztem, és itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_.. a 7-es válaszban az van hogy 4 gramm / liter.

#2: A kávéhoz már hozzá szoktam, semmi hatását nem érzem már régóta.

#3: Az olyan napi folyadékbevitelem, amikor vizsgára kell tanulnom ténylegesen csak egy ilyen energiaital, a többi az víz meg tea.

#4: Igazából, függ a sulitól is meg az időmtől, hogy mennyit iszok meg, de a hármat eddig nem lépte túl hetente.

És köszönöm a válaszokat. :)

2016. márc. 29. 11:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

Nézd meg a dátumát annak amit linkeltél, 2012ben még volt benne taurin.kb 2 éve nem raknak bele

2016. márc. 29. 17:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja értem :) Köszönöm, ment a zöld kéz!
2016. márc. 29. 20:21
 8/11 szaszaa11 ***** válasza:
A foreveres energiaitalban van taurin, viszont nincs cukor. Két fajta van, az egyikben van xilit, a másikban még az sem. Igaz kicsit drágább mint a redbull de egészséges, nem dobogtatja meg a szíved, idegrendszerre hat.
2016. márc. 29. 23:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, de szerintem a taurin rosszabb mint a cukor. De azért ha valahol találok, kipróbálom.
2016. márc. 30. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez a petpalackos HELL ugye? :D

Az én is simán megiszom , dehogy sok, de viszont a Bomba! energiaital az tele van cukorral rendesen olyat na olyat ne mégegyszer ne vegyél mert az tényleg cukros!

2016. ápr. 3. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!