Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mit igyak Starbucksban?

Mit igyak Starbucksban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ezen a heten előszőr fogok menni Starbucksba és néztem az itallapjukat 3 kávéval is szemezgettem:vanilla latte,mocha, white chocolate mocha

Nektek ezekből melyik jött be?

Melyik onnan a kedvenc kávétok?

Hülyék kíméljetek, igen képes vagyok egy kávéért annyit fizetni és kész

16/F 😘

2016. márc. 21. 21:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Bécsbe megyünk és ez is benne van programba városi vagyok, és nyugi kiposztolok mindenhova csak egy baj van nincs iphonom de valahogy tulélitek nem?
2016. márc. 22. 09:45
 22/28 anonim ***** válasza:
56%
Igazad van, Bécsben jó kávét még nem ittam, a Starbucks is jó lehet. De azért nem azt nézném meg Bécs nevezetességei közül, ez biztos.
2016. márc. 22. 10:12
 23/28 A kérdező kommentje:

Mit nem lehet ezen érteni?:D

Elmegyünk megnézzük a belvárost, Pratert és délután leülünk egyet kávézni:D

2016. márc. 22. 15:03
 24/28 anonim ***** válasza:
49%
Inkább néznétek pandát az állatkertben, az nincs Magyarországon. Tejjel, csokival felhígított gyerekkávét otthon is főzhettek.
2016. márc. 22. 15:06
 25/28 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy nem szeretem az erős kávét😉
2016. márc. 22. 16:13
 26/28 anonim ***** válasza:
50%

A kávé erejét nem befolyásolja, hogy mivel hígítod fel gyerekkakaóvá. A koffeintartalom nem lesz kevesebb, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egy nagy gagyi programot kisírtak a gimisek maguknak, mert az menő ahelyett, hogy valami értelmeset csinálnának.

Pl. megnéznétek a pandákat :D Mert Starbucksba mehetsz akármikor, nyitnak minden sarkon előbb-utóbb, panda viszont nincs sok.

2016. márc. 22. 16:20
 27/28 A kérdező kommentje:
Osztalyfonok akart menni hejj:D
2016. márc. 22. 18:26
 28/28 anonim ***** válasza:
36%
Igényes egy luvnya lehet. Ballagásra mindenesetre vegyetek neki egy kávéfőzőt meg egy bérletet a McDonald'sba, vagy valami másik nyomi amerikai gyorsbüféláncba.
2016. márc. 22. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!