Mit igyak Starbucksban?
Sziasztok! Ezen a heten előszőr fogok menni Starbucksba és néztem az itallapjukat 3 kávéval is szemezgettem:vanilla latte,mocha, white chocolate mocha
Nektek ezekből melyik jött be?
Melyik onnan a kedvenc kávétok?
Hülyék kíméljetek, igen képes vagyok egy kávéért annyit fizetni és kész
16/F 😘
Hát, akkor váljék egészségedre az ottani kávé. A kis méretet válaszd, mert egy vödörnyi a közepes, a nagy meg hordónyi kb. A kis kapucsínó a duplája annak, amit egy rendes kávézóban ilyen néven adnak, a többi méretnél meg úgy ülsz ott, mint Gulliver Óriásországban.
A sütik között vannak jók, nekem a citromos piskóta ízlett nagyon, de a sajttortások is szeretik az ottani cuccokat, azokat ajánlom. A kávé nem nagy szám, de amivel te szemezgetsz, abban úgysem lehet érezni az ízét igazán, elnyomja a sok tej meg többi cucc.
A leggagyibb kávéból is meg lehetne ezeket főzni, de nyugi nem abból főzik valószínűleg, mivel az eszpresszójuk is iható. De 100 km-t nem utaznék a kávéjukért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!