1/8 anonim válasza:
Nem, mert sör. :DDDDDDDDDDDDDDD
4/8 anonim válasza:
Én egyszer vettem coop-ban, azt mondta az eladó, hogy jelzi a gép, hogy el kéne múlnom 18-nak, de azért odaadta, és mondta, hogy máskor ne vegyek. Kisebb boltokban viszont 17 évesen simán megvettünk 5 liter bort meg 20 liter sört naponta az 5 napos osztálykiránduláson.
5/8 anonim válasza:
Tescoban az önkiszolgáló kassza a 0,0%-os citromos Gösserre nem csipog be, de alkoholra tudtommal igen. Próbacseresznye...
6/8 anonim válasza:
En pl úgy vettem hogy odavittem a grapefruitos 0,0as sopronit es az elado megnezi elovassa mar kinos volt mert voltak mogottem sokan es asztmondja hogy varjak picit de már úgy féltem mi lesz aztán jön egy nő asztmndja persze add csak ki elado odaadja kifizetett és elvittem. ;)
7/8 íazazazazaza válasza:
Rendest is van aki kiadja, eladó függő, meg az hogy mennyinek nézel ki.
Mikor 16 voltam és még most is hogy 17 vagyok kiadják nekem 90%-ban :D
Meg egy jó tipp, ha van jogsid(nekem van segédmotorra) akkor úgy vedd ki a pénzt hogy lássa hogy az jogsi, persze ne mutasd meg neki csak villantsd :D és akkor feltételezi hogy már megvagy 18, legalábbis nekem már bevált ez is :D
Alkoholmentest meg ki adják 100%-ban, arra nincs semmi törvény szerintem.
Üdv, :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !! :D
2016. márc. 8. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!