Ha hígítás nélkül iszok szörpöt attól lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 15:54
1/7 anonim válasza:
Ha nem hajt meg a nagyon cukros dolog, akkor nem. HA erre érzékeny vagy, akkor lehet hasmenésed. De kimondottan BAJOD nem lesz.
3/7 anonim válasza:
Hasmenesed lehet tole ha tul sokat iszol belole
4/7 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, az imádja a hígítatlan szörpöt. Egyszer étteremben is két deci málnaszörpöt kért tisztán, én meg legszívesebben az asztal alá süllyedtem volna szégyenemében. De ő vidáman megitta, és nem lett tőle semmi baja.
5/7 anonim válasza:
Nem értem, emiatt miért kellene akár neked, akár neki szégyellnie magát?
6/7 anonim válasza:
Hát ha a hasnyálmirigyedben a Langerhans-szigetek Béta sejtjei elég inzulint termelnek, akkor nem gáz.
7/7 anonim válasza:
igazán finom önmagában is:
Volt már hogy segített székelni, mert nem tudtam. A narancs az sűrű, a málna vagy megyy valamivel hígabb, de sokat nem ajánlott belőle. Én egy jó ujjnyit szoktam lassacskán, nem egyszerre néha napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!