Hol tudok venni Jegermeister izű, színű, állagú, szagú szénsav és alkoholmentes italt?
Az a helyzet hogy én antialkoholista vagyok és jövő hét hétvégére meg vagyok hívva bulizni viszont nem akarom, hogy kiderüljön, hogy én nem iszom. Jegert már megkóstoltam ezért mondtam azt hogy azt iszok. Ha nem tudok beszerezni ilyet, akkor nem megyek el. Valahogy átkellene ezeket vernem hogyazt hidjék piálok.
(Amennyi piát én idáig az egész életemben megittam egy csészében elférne)
Full komoly kérdés
19/f
Inkább nőj fel. Ha normálisak a barátaid akkor megértik, hogy nem iszol. Az én baráti társaságomban is van olyan aki nem iszik és nem nézzük ki emiatt.
Sokkal gázabb lesz, ha beleisznak a piába és rájönnek, hogy hülyének nézed őket. Mert a bulikba vitt italok mennek a közösbe és nem csak te fogod kortyolgatni a "jagered".
"hogyazt hidjék"
...miért kell azt higgyék (helyesen) hogy te nem iszol és ezért ilyen ócska és felesleges átveréshez kell folyamodj...? ki amenő most ebben, aki iszik, vagy aki nem? vagy ki előtt akasz nagymenőzni azzal, hogy iszol közben antialkoholista vagy...? a kérdés komoly, de te és a társaság biztos nem komoly...
De legyél már ilyen szánalmas lúzer 19 évesen.
Ha nem iszol hát nem iszol, kész. Vállald fel magad. Ha a többiek ezt képtelenek elfogadni, akkor nem érdemes velük foglalkoznod.
Mind ezt én úgy mondom hogy 15-16 éves korom óta alkoholizálok, és egyáltalán nem nézlek le mert nem iszol. Viszont egy ilyen kamupiás megjáttszós húzással biztos kiérdemelnéd az ellenszenvemet.
Én 27 éves múltam, és nem tudom milyen az alkohol íze. Soha egy csepp alkoholos italt nem fogyasztottam. Valóban vannak akik elsőre meglepődnek, de eddig nem találkoztam olyan emberrel, aki ne fogadta volna el, hogy nem iszom, persze 1-2 alkalommal mindig bepróbálkoznak, de ezeket el lehet utasítani.
Mindenkinek elmondom, hogy semmi gondolom az alkohollal, de nem kívánom, és mivel nem kívánom nem iszok, de a társaságnak teljes értékű tagjának érzem magam. Hidd el, hamar megszokják, és elfogadják.
Talán segít - nem szükséges, de ha olyan társaságba mész, akikkel keveset találkozol, akkor könnyíti a kommunikációt - szóval talán segít, ha autóval mész a buliba, így egyértelmű, hogy miért nem iszol.
De ismétlem, én főiskolán, egyetemen sem fogyasztottam alkoholt, és nem éreztem hátrányát, ne aggódj, egy értelmes ember ezt el tudja fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!