Miért szereted a szénsavas italokat (esetleg jobban, mint a szénsavmenteseket)?
Nem szeretem. Még az ásványvizet sem...
Vagy csapvizet, vagy 100%-os gyümölcslevet iszom, illetve nyáron szálas teából főzött itthoni ice teát, vagy valódi gyümölcsös frissitőket, limonádékat.
Esetleg amit megiszok a szénsavasból, az a cola 2x az évben, moziban, egy nagy adag popcorn mellé.
De igazad van, az én környezetemben is a szénsavas a népszerű. Nem értem miért, mert a szénsav, mint írtam, már az ásványvízben is egyszerűen kaparja a torkom, zavar, nem kellemes.
Egyébként szerintem a legtöbb ember egyszerűen rá van szokva. A férjemnek fél-1 év volt, mire leszokott róluk, mára ő sem iszik, és ha azzal kínálják, mindig azt mondja, nem tudja hogyan bírta korábban meginni, egyszerűen sokkal finomabbak a természetes ízek. De aki a sok ízfokozóhoz szokott, annak furcsa. Az elején, mikor felhagyott velük, mindig azt mondta, hogy a többi ital "ízetlen", és hozzá van szokva, hogy valami ízeset iszik.
Szerintem nem a szénsav a lényeg, hanem a cukor meg az ízfokozó.
Minimális szénsavas üdítőt iszom, max 1-2 pohár kólát alkalom adtán, a bubis vizet sem szeretem, én csak szomjasabb leszek tőle.
Sima víz vagy gyümölcslé, tea való nekem.
Elkezdtem kb egy éve félbuborékos theodórát inni amit mindig hűtőből veszek ki.annyira rászoktam,hogy akármennyi sima vizet ihatok akkor se fogja oltani a szomjam.
Én minden esetben csak és kizárólag buborékos vizet iszok.Azt viszem minden hová,esetleg egy kis szörpöt is rakok bele. Jobban üdít. :)
Rászoktam az ásványvízre.
Csak a szénszavas ásványvíz oltja már a szomjam.
Semmilyen más ital nem.
Egyébként én is jobban szeretem a szénszavas üdítőket, mint a menteseket.
Nem szeretem a facsart gyümölcsleveket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!