Hol lehet kapni alkoholmentes szénsavmentes sört Magyarországon?
Szállitok én neked alkoholmentes, szénsavmentes citromos gössert. Elöre szolok, drága lesz,és szar.
ui.:a szénsavmentes sör csak akkor létezö dolog, ha a sör romlott.
Ez nem igaz, utánanéztem és abban igazad van, hogy a sör erjedése során keletkezik benne a szénsav. De vannak olyan sörök, amiket valahogyan máshogyan állítanak elő (például nem palackozzák, hanem hordóban tárolják mint a bort, és a bor is emiatt nem szénsavas).
Angliában, ahogy írtam, állítólag sokféle nem szénsavas sör létezik, és kétféléről olvastam magyarul az interneten, hogy azok szénsavmentesek normális állapotukban - de borzalmasan rosszak. Azt már nem találtam meg, hogy hol lehet ilyet szerezni, vagy hogy alkoholmentes verzióban vannak-e.
Ászokolás előtt minden sör szénsavmentes, Malats professzor úr. Ott északon vannak ilyen elvetemültek, hogy néha nem ászokolják a sört. (Tudom, az messze van.)
Kérdező:
Alkoholosat még esetleg találsz itthon, de alkoholmentest még sehol nem láttam. Sok helyen kapni Karamalzt, ami alkohol- és szénsavmentes malátás ital, de az nem sör.
Hogy ez milyen hülyeség!
Az elsőnek tök igaza van, nagyon jót röhögtem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!