Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Melyik a fajlagosan legolcsóbb...

Melyik a fajlagosan legolcsóbb energiaital fajta s kiszerelésa hatás szempontjából? tehát nem márka nem iz és mégcsak nem is kiszerelés érdekes hanem x Ft/ból melyik dob fel a legjobban?

Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 21:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én szedtem nyáron azt a tablettát (dm-ben lehet pl kapni), mert a melegben leesik a vérnyomásom és szédelgek. Nem éreztem hogy különösebben felpörgetne, de a szédelgést megszűntette. Olcsó, könnyű magaddal vinni és kalóriamentes, meg én annyira nem is szeretem a kávét, szóval ennyi előnye van.

Amíg volt az energiaitalokban taurin, az 1000mg volt, tehát lényegesen több mint a tablettában. A koffein viszont csak 80mg. Én mondjuk nagyon ritkán iszom energiaitalt, de akkor sem érzem azt hogy különösebben feldobna, talán segít elodázni azt az időt amikor állva elalszom, és ennyi.

2016. febr. 10. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!