Problémás lehet ha 10 óra alatt megiszok 3-4doboz 250ml-es Hell/RedBull-t? 15/F
Figyelt kérdés
1 héten csak 1x innék, és 1x volt még ilyen, de akkor csak annyit éreztem hogy kicsit fáj a gyomrom(2-3 másodperces)és ez fél órán keresztül csinálja, olyan 6-7pervenként szokott előjönni.2016. jan. 5. 17:07
1/11 A kérdező kommentje:
percenként*
2016. jan. 5. 17:09
2/11 Dorobert válasza:
Ha az nem problémás ,hogy kicsit korábban meghalsz ,akkor igyad csak!
3/11 anonim válasza:
Az napi kb 320 mg koffein, a mérsékelt koffeinfogyasztás 130-300 mg között van (egy felnőtt esetében!). Semmi szükséged nincs pláne ebben az életkorban energiaitalra. Szerintem hanyagold azt a mérget.
4/11 anonim válasza:
testvérem majdnem belehalt a Hell energiaitalba! Pedig napi 2 ivott csak!
MÉREG!
5/11 anonim válasza:
Napi 1 elég. Én nem is értem miért napi 3-4... Van a héten 7 nap oszd be! Amúgy meg veszélyes egyszerre. Legyen eszed.
6/11 anonim válasza:
A szivednek és a vérnyomásodnak nem tesz jót de ez csak rendszeres és nagyon sok fogyasztás után tapasztalható.Nezd a koffeintartalmát.
7/11 A kérdező kommentje:
Csak pénteken meg szombatonszoktam inni energia italt akkor is csak 2 dobozzal, csak arra voltam kiváncsi hogy nagyon egészségtelen-e
2016. jan. 13. 03:40
8/11 anonim válasza:
Néha beleférhet egy-egy doboz, de ne szokj rá, és tudnod kell, hogy egészségtelen:
9/11 anonim válasza:
aki piros pacsizott annak bemásoljam a testvérem leletét amire rá van írva, hogy az miatt majdnem leállt a veséje??? Agytalanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!