Tudtok olyan boltot Pesten, ahol nagyon nagy energiaital választék van?
Figyelt kérdés
Sajnos mindenért össze-vissza kell menni.2016. jan. 24. 21:50
2/4 A kérdező kommentje:
Nem ilyenre gondoltam. Hanem olyasmire, ahol lehet kapni szinte az összes fajta Hellt, Adrenalint, Bombát, Burn és ilyenek.
2016. jan. 24. 22:39
3/4 anonim válasza:
Bármelyik sarki boltban van szinte az összes. Viszont mireföl iszod az energiaitalt? Én is ittam mint az állat, viszont két éve leszoktam róla mert ilyen gombóc érzés keletkezett miatta a szívem körül. Szerencsére amióta nem iszom elmúlt.
4/4 A kérdező kommentje:
ez is érdekes, mert pl. a fogarasi Tescóban nincs is energiaital választék. Pedig elég nagy. Van az alap Adrenalin oszt jónapot. Hiányzik a többi fajta típusa...
Hellből azért már több van, de abból sincs ott mind.
Nem vagyok függő, néha jólesik a koffein, alapon kávét iszom, csak van hogy nincs hozzá kedvem, viszont olyankor meg feltölt az energiaital.
2016. jan. 24. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!