Van olyan felnőtt aki nem iszik kávét?
Figyelt kérdés
Mármint egészséges felnőtt, nem szívbeteg vagy ilyesmi.2015. dec. 16. 16:11
12/16 anonim válasza:
Akárcsak az előttem szóló, még a szagától is hányingerem van.
Nem iszom soha. Már jövőre 50 éves leszek, kevés esélyt látok rá, hogy rászokjak. :)
14/16 anonim válasza:
23 éves vagyok (ffi), csak vizsgaidőszakban szoktam kávézni, de akkor sem minden nap.
Édesapám 46 éves, ő egyáltalán nem szokott.
15/16 anonim válasza:
Én sem. Hiába szeretem az illatát, megcsinálom, kotyogóban -szóval finom kell, hogy legyen-, aztán belekrtyolok, és mindenféle dolgot kell beletennem , hogy megigyam. Mondjuk egy konyakosmeggyet, felolvasztani, tejszínhabot, mandulaport, ilyesmit.
Szóval már nem is kávé lesz igazából, mire megiszom.
Pedig napi egy kávéra azt mondják, hogy még egészséges is.
16/16 anonim válasza:
Csak hetente kávézom vagy annál is ritkábban. Inkább akkor szoktam mikor nem alszok eleget az éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!