Tejes must-tól lesz valami gond, ha megiszom?
köszi xD
azt még hozzák kell tennem, hogyha megyek valahova akkor azért előtte nem iszok/eszek ilyen féle dolgokat, mert hát ha mégis rosszul sül el akkor érdekesen fogok kinézni... xD de amúgy itthon sem volt soha pedig mondom ettem-ittam hasonlókat (pl. narancs tejjel, stb. de nem ártott meg soha) de mustos tej most volt először :-)
A gyümölcsös tej az miért is ártana? A gyümölcsturmixok is abból vannak sokszor...
Csak tudnám, én mit próbálhatnék ki, ha egyszer nem iszom tejet... Bár én már beírtam korábban, hogy nekem aztán semmitől sem megy a hasam. De azért próbálkozni és másoknak felhozni elrettentésül poénos lenne.
Azzal pedig egyetértek, hogy a kísérletezés viszi előre az emberiséget (no persze, csak épeszű kereteken belül), ráadásul te magadon kísérletezel, ami jóval etikusabb, mint pl. skorbutos tengerimalacokat gyártani s hagyni elpusztulni a kontroll csoportot.
S ha nem is lesz nagy tudományos eredménye eme tevékenységednek (hisz egyfős a minta), enyhén szórakoztató információkra is szükség van.
Teljesen egyetértek veled, a gyüm. turmixokon kívül még a joghurtok is gyümölcs és tej végülis.
De én gondolkoztam korábban olyanon, hogy miért is nem árt meg senkinek: vagy raknak bele olyan adalékot ami megakadályozza a hasmenést, elvégre nem tenne jót a cégnek ha a sok vevő emiatt nem venne, vagy a másik, hogy alig van benne gyümölcs, esetleg a tej is csak félig tej, tehát nem fejti ki úgy a hatását... de azért bízom benne, hogy még vannak rendes gyümölcsös joghurtok amik valóban tehéntejből készülnek :)
A másik, hogy én is szoktam riogatni az ilyen dolgokkal a rokonságot, volt aki azt mondta, ő mindjárt hány, attól csak hogy elmondtam :)
Tejes pálinkával hogy állsz?
Engem érdekelnének a fejlemények:D
Ja igen... el is felejtettem írni fejleményeket :D
Tejes pálinka még nem volt meg, de mostanában (még idén) kipróbálom :D
Viszont volt 5 kivi 1 pohár tejjel. Először ettem 2 kivit, majd tej, aztán még 3 kivi :) meg sem éreztem
Narancs meg tej is volt de az már nem újdonság :)
Mustos tejet is ittam azóta, az még mondhatni, hogy finom is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!