Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milka Triolade csokoladéval...

Milka Triolade csokoladéval mi a gond?

Figyelt kérdés
Merthogy van vele valami az tuti aki kóstolta tudja teljesen aránytalan az íze ami leginkább dominál az a felső részén a keserü csokoládé és kegyetlenül édes égeti a torkot már egy "kockát" ami igazábol itt háromszög sem lehet megenni belőle . és ísmétlem gyakorlatilag ízetlen a csokoládé többi része vagy teljesen elnyomja a cukor. Az érdekelne hogy ez gyárilag ilyen vagy csak rossz csomagoláshoz volt szerencsém? 2016os a lejárati dátum. de ehetetlen senkinem sem kell pedig nem olcsó. és a rossz minőség milkára nemjellemző

2015. okt. 18. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom vele, már többször is vettem.
2015. okt. 18. 18:18
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem minden Milka csoki élvezjhetetlenül édes. De ez ízlés kérdése.
2015. okt. 18. 18:57
 3/11 anonim válasza:
100%

"Szerintem minden Milka csoki élvezjhetetlenül édes. De ez ízlés kérdése."

Egyet értek. De ez régen bizony nem volt így.

2015. okt. 19. 04:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs vele, csak akkor ezek szerint neked ez nem ízlik. Van ilyen.

Nekem viszont az egyik kedvenc Milka-fajtám. Én pl. a szőlős-mazsolásat nem szeretem. Ez tök egyéni, hogy kinek mi ízlik, ettől még baj nincs egyikkel sem.

2015. okt. 19. 22:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Hogy izlik valami ami csak túlzottan édes és keserü ?
2015. okt. 20. 16:54
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Talán úgy, hogy a "túlzottan édes és keserű" (ami amúgy ellentmondás, de mindegy) a TE ízlésed szerint ilyen. Mások szerint meg nem.

Miért gondolod, hogy a tiéd az egyetlen igazság a világon?

Szánalmasak az ilyen emberek.

2015. okt. 20. 22:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Azok a szánalmasok akik tagadják hogy más is létezik mint amit érzékelnek. na hogy lehet édes keserű? úgy hogy 3 féle izű a csokoládé talán úgy nem ?
2015. okt. 21. 15:59
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
És az nem szánalmas szerinted, aki szerint csak az finom, amit ő szeret? :D
2015. okt. 21. 23:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Alapjába véve az szánalmas hogy idejársz kötekedni az üres eseménytelen életed ezzel pörgeted fel ?
2015. okt. 22. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
Senki sem kötekedett veled; az általad feltett kérdésre válaszoltam. Ha nem akarsz válaszokat olvasni, ne kérdezz.
2015. okt. 22. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!