Tejes must-tól lesz valami gond, ha megiszom?
Figyelt kérdés
összeöntve fele-fele arányba 1 pohárral mondjuk...2015. nov. 9. 19:51
1/29 anonim válasza:
miért tennél ilyet?? amúgy jó kis hasmenés garantált.
2/29 A kérdező kommentje:
ez tuti?
egyébként azért mert kíváncsi vagyok az ízére :-D
2015. nov. 9. 20:01
4/29 A kérdező kommentje:
xD
de akkor tuti, hogy az lenne belőle? valaki már próbálta? :)
2015. nov. 9. 20:05
6/29 A kérdező kommentje:
nem :) amúgy is egyetemre járok, nem kötelező bemenni.
teát tejjel ittam (elvileg ez angoloknál szokás) és nem lett semmi gond... meg korábban ettem már 3-4 narancsot aztán rá 1 pohár tej :-) meg sem éreztem
akkor is gond lehet? :D
2015. nov. 9. 20:11
7/29 anonim válasza:
Várd meg hogy a tej megposhadjon úgy biztos nagy élmény lesz.Mi a cél?Hogyan mérgezzükk magunk házilag különdíj?
8/29 A kérdező kommentje:
szoktam így kísérletezgetni magamon és eddig nem ártott meg semmi, hanem egyszer valami tök általános ételtől befostam... jó nem 100%, hogy attól de nagyon valószínű. csak már nemtom mi volt az :)
2015. nov. 9. 20:13
9/29 A kérdező kommentje:
#8-as: mondom kíváncsi vagyok az ízére meg, hogy meddig mehetek el ilyen egymással nem összeillő dolgok ivásában-evésében :)
2015. nov. 9. 20:16
10/29 A kérdező kommentje:
pontosabban ez a #7-esnek szólt :-)
2015. nov. 9. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!