Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A tehénnek mitől van teje?...

A tehénnek mitől van teje? Magától vagy minden évben vemhes és azért?

Figyelt kérdés

Hogy termel tejet a tehén? Egy nőstény, soha meg nem termékenyített tehén is ad tejet magától? Vagy csak úgy van teje egy tehénnek, ha várandós volt egy bocival?

Soha nem volt ez tisztázott a számomra. Miért, mitől van olyan sok teje a tehénnek és más emlősnek csak akkor, ha vemhes.

Farmerek, gazdák, akárki, aki ért hozzá, magyarázzátok el, légyszi.

2015. szept. 26. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%

Most hoyga négyes leírta, ez undorító és gusztustalan

de jó hogy vega vagyok és vegán akarok lenni!

2015. dec. 13. 11:27
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

"A szarvasmarha, ahogy minden más emlős is, csupán az utód megszületése után termel tejet egy relatíve rövid ideig azzal a céllal, hogy az első hónapokban azzal táplálja a kicsinyét."

[link]

Ezen az oldalon mindent megtalálsz a tejjel kapcsolatban ;) Én vegán vagyok, tehát nem eszek és nem használok semmilyen állati eredetű dolgot. Ha érdekel mindennek utána tudsz olvasni ezen a honlapon :)

2016. jan. 7. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!