Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Görögdinnye milyen másik...

Görögdinnye milyen másik gyümölcshöz illik?

Figyelt kérdés
Van otthon valamennyi görögdinnye,de sehogy nem akar elfogyni. Arra gondoltam hogy leturmixolom és lehütöm és megiszom. De ezzel az erővel megehetem simán. Ezért arra gondoltam,hogy más gyümölcsel egybeturmixolni,esetleg fagyit tenni bele,és úgy megenni. Szerintetek milyen másik nyári gyümölcsel lenne jó? (körte,alma,barack áll rendelkezésemre)

2015. aug. 29. 21:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

01:35-os, Te csak a cimet olvastad el, ugye? Eloszor nekem is valami hasonlo gondolatom tamadt de rajottem, nem a rendszertani besorolasa erdekli a kerdezot, hanem, hogy hogyan lehetne elvezetesebben elfogyasztani. :)

Lattam (9Gagen) egy olyan otletet, hogy leket furtak a dinnyere, belevezettek egy turmixot, osszeturmixoltak es poharakba ontottek a levet. Jol nezett ki es nem is olyan maceras aztan a sok hejat, a cukros dinnyelevet eltakaritani, mintha felcikkeznek es egyenkent ennek meg.

2015. aug. 30. 09:23
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Elozo vagyok. Kimaradt a legfontosabb belole!!! A 9 Gag-en vodkat vagy valamilyen szeszesitalt is adtak hozza! Ez lett volna a kommentem lenyege! :D
2015. aug. 30. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!