Görögdinnye milyen másik gyümölcshöz illik?
Leturmixolhatod magában is, inni jégkockával más, mint enni :)) AMúgy áfonyával, citrommal, lime-al, mangóval, eperrel, rebarbarával, málnával, ananásszal jól megy.
Persze nem minddel egyszerre :D
Keress rá, hogy "watermelon smoothie", ezer meg ezer ötletet fogsz találni :)
MINDENNEL finom, imádom. Kedvenc kombóm, nehéz összehozni, de eperrel :)
Fagyival is fincsi, a vaníliát és citrusokat ajánlom.
Magad is csinálhatsz egyszerű jégkrémet, ha a turmixolás eredmányét feltúrbózva esetleg barackkal vagy bármivel, tejszínhabba lefagyasztod. Ha fogyózól, kefír is mehet :)
én biztosan csak simán enném, esetleg sárgadinnyével, nekem semmi nem passzol hozzá.
ha leturmixolod, úgy többet meg tudsz enni (inni) belőle
A görögdinnye nem gyümölcs, hanem zöldség! (Még ha lepontoztok, akkor is.)
"A görögdinnye (Citrullus lanatus) a tökfélék (Cucurbitaceae) családjába tartozó, Afrika déli részéről származó növényfaj, illetve annak termésének a neve. Sokan édes íze miatt gyümölcsnek tartják, de termesztéstechnikailag zöldségnek számít."
lencsefőzelék:
Hát ez most igazán releváns volt... Nem mindegy, hogy zöldség vagy gyümölcs? Ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen gyümölcshöz illik.
Amúgy én a fentiek (körte, alma, barack) közül inkább nem kombinálnám semmivel. Szerintem jó úgy, ahogy leírtad, magában.
"A görögdinnye nem gyümölcs, hanem zöldség! "
Igen, az, a paradicsom meg gyümölcs, de a gyakorlatban és piacon a gyümölcs az, ami édes.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!