Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A kávé tényleg okozhat narancs...

A kávé tényleg okozhat narancsbőrt, és sorvaszthatja, vagy el deformálhatja az izmokat is?

Figyelt kérdés

2015. aug. 11. 14:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A narancsbőr állapotán ronthat, de nemcsak ezen múlik a dolog, a másik, amit írtál hülyeség.
2015. aug. 11. 14:58
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát ahhoz hogy komoly bajod legyen tőle kb 15 csészével kell inni naponta. Azt, hogy roncsolja a bőröd állapotát, megelőzheted azzal, ha iszol rá egy pohár vizet, mert akkor a koffein nem a szerveidből vonja el azt.
2015. aug. 11. 15:08
 3/16 anonim ***** válasza:
Narancsbőrt az egészségtelen étkezés meg a mozgásszegény életmód okoz, mint ahogyan elhízást is. A kávé semmiképp. De hogy deformálja az izmokat, ez eddig az év baromsága, már elnézést. Nem tudom, hol hallottad, vagy kitől, de többet ne állj szóba az illetővel.
2015. aug. 11. 15:22
 4/16 A kérdező kommentje:

Én találtam ki, mert az alkohol, meg a kábítószer is deformálja az izmokat. Ha egy nőnek jó mellei vannak, és elkezd alkoholizálni akkor utána nem lesznek jók a mellei.

A kávé is méreg, mint az alkohol, meg a kábítószer.

2015. aug. 11. 17:06
 5/16 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok.
2015. aug. 11. 17:06
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Te férfi vagy, de valld be, hogy komp akartál lenni.
2015. aug. 11. 20:40
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Férfi? Komp?

A kérdező egy kibäszott levéltetű biológiai tudásával bír. Bár szerintem az emberi testről a nép körében terjengő legendáknál még egy levéltetű és többet tud.

2015. aug. 11. 20:43
 8/16 anonim ***** válasza:
Tény, hogy a túlzott kávéfogyasztás ártalmas. Ez igaz az alkoholra, és a drogokra is. Viszont épp így igaz az is, hogy kis mennyiségben ártalmatlan, esetleg még pozitív hatása is van. Hoznám példának a rendes vörösbort, vagy a gyógyászat célra is használható szereket. A lényeg, hogy mértékkel fogyasszunk.
2015. aug. 11. 23:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem érted, 7-es? Komp akart lenni, de nem komp lett. DD
2015. aug. 12. 13:05
 10/16 A kérdező kommentje:
Kapjátok be! Amióta 9 kávét iszok naponta azóta nem mondják rólam a nők, hogy vonzó vagyok. Ezért írtam.
2015. aug. 12. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!