Mitol ilyen hires ez a Starbucks kávé?
Figyelt kérdés
tudom hogy amerikai meg minden.. Nektek mi a véleményetek rola? melyik a legfinomabb? mennyibe kerül? és mit ábrázol az a kep a poharakon?2015. júl. 31. 19:07
1/9 anonim válasza:
Komoly társadalom pszichológiai tanulmányi eredményeket felhasználva, igen jelentős összegeket toltak be a cég PR-jába.
Ennyi.
Se több, se kevesebb.
2/9 anonim válasza:
Majdnem mindegyik kávéjuk jó, én rengeteget kipróbáltam "mert menő" Egy mcdonalds szintű üzletláncot épít ki, meki be is járnak az emberek starbuck is rengeteg van és szinte egységes. Tényleg csak az egyetlen egy baja, h kicsit drága.
3/9 anonim válasza:
Egyszer ittam ott, jó ízű a kávé, de egy ezres egy kis kávé, nekem abból kijön fél kiló őrült kávém :D
Szóval ne, ne röhögtessenek.
4/9 anonim válasza:
Nem hires, hanem ismert! Van kulonbseg.
5/9 anonim válasza:
Jó volt a marketing, ennyi a titka.
6/9 anonim válasza:
Marketing, marketing, és még egy kis marketing
7/9 anonim válasza:
Oké, hogy jól fel lett építve a brand. De finom is!
És egyébként azért ilyen drága, mert nem magyar pénztárcára van árazva. Külföldön a kispénzű fiatalok, és a csövesek gyűlőhelye, csakúgy mint a meki. Itthon pedig ezek felső kategóriás vendéglátóhelyek. De mint látjuk, itthon is van aki megfizeti.
8/9 anonim válasza:
Kérdés ár / értékben mit adnak, lehet finom, de lehet méshol olcsóbban kapni finomabbat.
9/9 anonim válasza:
Remek marketingesek dolgoznak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!