Mióta van a Starbucks Magyarországon? Szerintetek melyik a jobb a McCafés vagy a Starbuckos kávé?
En kulfoldon elek es nekem kb. a fulemen folyik ki a Starbucks de mivel angliaban baromi nehez jo kavet kapni, ezert mindig odajarok mert ott legalabb (relative) jo a kave.
Ha pesten vagyok akkor en a normal kavezokat preferalom mert tokjo kavekat csinalnak, de ugyanilyen biztonsaggal ulok be szimpla kavezokba Parizsban, Romaban.....haaat Madridban inkabb marad a Starbucks:-))))
A McCafe-nal szerintem minden jobb:-))))
Szerintem ha egy szimpla alap kávét kérsz a McCaféban, az is jó. De ha egy rétegelt mandulaszirupos-karamellás csodát tejszínhabbal, és a tetején fahéjjal, akkor főleg cukorízt fogsz érezni...
A Frei kávézók nagyon jók amúgy, azt ajánlom. :) Az Allee-ban a Libri közepén van a kávézó, úgyhogy könyvek között fogyaszthatod el.
A Starbucks viszonylag jo kavekat keszit, de a kavezok kozott egy gyorsetterem szintjen van.
A mc caffe-nal lejjebb meg semmi nincs.
A Frei mindkettore koroket ver.
Egyebkent mitol lesz jo egy kave?
-Jo minosegu alapanyag
-Valodi, professzionalis kavegep
-hozzaerto barista kesziti el
ezekbol a mekiben kb egyik sincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!