Kávé joghurttal?

Figyelt kérdés

undorító vagy ízletes? Kinek hogy ?

Mi kell a tökéletes kávéhoz?

Ti hogyan készítitek el szellemi energiát töltő reggeli italotokat?

2015. aug. 3. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem borzalmas lehet - mert a joghurt savanyú, ami a romlott kávéra emlékezteteö ízt ad, és mivel seohl nem hallottam még oyat, hogy a kávéba savanyú tejterméket egyenek, valószínüleg nem is igazan iható.
2015. aug. 3. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Tudom, nem pont erre gondolsz, de kávés joghurtot lehet kapni a boltban. Ettem már ilyent, s nem volt rossz egyáltalán.

Te a rendes reggeli kávét fogyasztanád joghurttal egy időben, ha jól értem. Vagy összekeverve?

A tökéletes kávéhoz joghurt nem kell, csak jó minőségű kávé, amit babusgatsz. A modern gépekkel lehet iható feketét készíteni, de tökéleteset nem.

Ahhoz sok idő, türelem, szeretet, s régi, hagyományos lombikos főző kell.

2015. aug. 3. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Gondolom a joghurtot nem bele szeretnéd tenni a kávéba, így nem undorító, néhányak számára megszokott reggeli.

Viszont sokakat - köztük engem is - a kávé alapból meghajt, így ha azt még joghurttal kombinálod, figyelj rá, hogy mindig legyen a közeledben egy mosdó, ha épp menni kell! :D

2015. aug. 3. 12:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak egyszer kényszerből próbáltam ki a kávéba önteni joghurtot mert nem volt itthon tej, és megbántam, ki kellett öntenem
2015. aug. 3. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Az igazi kávéhoz akármit teszel, csak ront az élvezeti értékén.
2015. aug. 3. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!