Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi az értelme annak, ha a...

Mi az értelme annak, ha a teát tejjel fogyasztjuk?

Figyelt kérdés

2015. aug. 4. 23:33
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
84%

@attisattis

:D

Bár azért ezt a felháborodását egy kicsit túlzásnak érzem, elvégre az Earl Grey, az egyik leghíresebb angol teafajta is citrusos ízű meg illatú. Még ha nem is citromlevet öntenek bele közvetlenül, hanem ennél kifinomultabb módon, egy narancsfajta, a bergamott héjából nyert olajjal ízesítik.

Ennek ellenére én sem szeretem a teába a citromot. Külön a citromot igen, meg persze a teát is, de a kettő maradjon is külön. :) Pedig olyan családból származom, ahol otthon nálunk is úgy isszák, hogy jó sok citrommal, ennélfogva gyerekként nyilván én is mindig úgy kaptam, mégsem tudták belém nevelni. :) Fordítva, a tejjel ivást pedig nem láttam otthon, sőt a tágabb környezetemben sem sehol egyáltalán, mégis rákaptam idővel. :)

2015. aug. 10. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!