Csak én szeretem jobban a Coca Cola üveges verzióját?
A szüleim őrültnek tartanak, amikor erre kerül a téma.
20-as kiszerelésben szoktam venni ládástul. Nem érdekel a felár. Nyitó elő, chhhh, füstöl az üveg szája, kicsapódott pára... mindent megér nekem.
Gasztroterroristának tartom a szüleimet, mert hülyeségnek tartják ezt.
Biztos más is jobban szereti.
Én pl abszolult nem szeretem, csak burbunnel.
Hol laksz?
Én Erdélyben élek, és itt van dögivel. :)
Nem tudom, hány éves vagy, de a szüleid ilyesmibe is beleszólnak? Nem mindegy nekik?
Semmi rosszat nem akarok róluk mondani, de nincs nagyobbb problémájuk egy ilyen apróságnál?
Egyik ezt szereti, másik azt, ízlések és pofonok, ugye?
A fiam a dobozosat szereti, a lányom az üvegeset, mi itt a gond?
6#
Azért akadnak ki, mert én drágábban veszem meg, amikor egy 2 literes hordóból olcsóbb lenne.
Vakteszten összehasonlítottad már? Frissen bontott műanyag vs. frissen bontott üveg, mondjuk alul megjelölt poharakba töltve? Ha ennyire érdekel a dolog, akkor érdemes volna.
Lehet, hogy tényleg nem ugyanazt töltik bele, meg az sem mindegy, hogy az üvegesnél mindig frissen bontott adagot iszol, de az is tény, hogy az pozitív/negatív előítélet döbbenetes mértékben befolyásolja az ízélményt. (Ezért is nem volna üzleti értelme lemásolni a Coca-colát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!