Szeretném kipróbálni a berúgást, de nem szeretem az alkohol ízét. Mit ajánlotok?
Kóstoltam már a sört, különféle borokat, vodkát, illetve pálinkát, de egy kortynál többet nem bírtam inni, mert rossz íze volt.
Mit ajánlotok, aminek nincs alkohol íze, de azért magas a százaléka, hogy be lehessen rúgni tőle hamar?
Köszönöm!
köttess be magadnak intravénásan alkoholt, vagy próbáld análisan megközelíteni a dolgot.
(nem feltétlenül kell kipróbálni, csak vázoltam a lehetőségeket)
Vodkás shake is ütős.
Olcsó tequila citrommal - hogy elnyomja az ízeket 4 feles után már várhatod is a csodát.
# 5/
Nem tiszta csapvizet,hanem szódát vagy szénsavas ásványvizet.Ad neki egy kis frissességet, pezsgést.Nekem így jobban ízlik.
És ne sértegess, amíg nem kóstoltad.
Mellesleg a kérdező nem akarja érezni az alkohol ízét és gyorsan szeretne berúgni.Az első válaszban leírt recept pedig majdnem olyan mintha üdítőt inna.De azért annyi a szeszfoka mint egy gyengébb bornak.Azt a 2 litert pedig meg lehet inni 30-40 perc alatt könnyedén .Ha nem bírja az alkoholt akkor a fele is elég lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!