Kakaos.pampuska kérdése:
Készítettem kókusztejet és most nem tudom, hogy hűtőben kell-e tartani? Mert olvastam hogy ha hűtőben marad, akkor a tetején kókuszzsír lesz. Hol kellene tárolni? Megromlana, ha nem hűtőben lenne?
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 18:20
1/2 anonim válasza:
Hűtőben eláll úgy 3 napig, szabadon szerintem másnapra savanyú lesz, mindenesetre elég hamar... Gyorsan savanyodik, ez ilyen, bár nűálunk ritkán éri ezt meg, s akkor is odavagyok érte gyümölcsökkel keverve, egészen joghurtszerű számomra (bár olyan régen ettem joghurtot, hogy nem biztos, hogy megbízható a véleményem).
Igen, a hűtőben kiül és megszilárdul a tetején a kókuszzsír, ezzel nem lehet mit tenni. Melegítsd meg kicsit, ha kiveszed, a kókuszzsír könnyen olvad.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) így már tudom, hogy nem baj a kókuszzsír :) eddig azt hittem, hogyha hűtőben hagynám, akkor másnapra csak zsír lenne az egészből. :D
2015. jún. 19. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!