Tegnap csináltam kókusztejet kókuszreszelékből és savanykás lett az íze. Mi miatt?
Figyelt kérdés
Úgy csináltam, ahogy mindig szoktam, máskor nem volt probléma, de ez a reszelék kén-dioxiddal olt dúsítva, lehet, hogy amiatt? Vagy a meleg miatt? mert forró vízzel öntöttem le, ezét nem tettem egyszerre a hűtőbe, hanem beraktam a kamrába. A reszelék nem volt még felbontva, a víz meg csapvíz volt.2013. júl. 30. 09:01
1/2 anonim válasza:
én is voltam így,ezért inkább hosszabb időre áztatom be, de hideg vízbe, és végig a hűtőben tartom. és szerintem többet ne vegyél ilyen reszeléket, csak olyat, amiben nem volt más szerrel kezelve a kókusz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!