Hol lehet még kapni MTN Dew-et?
Figyelt kérdés
Balatonfüreden találtam eddig csak egy ilyen büfében.
Én Vecsésen élek, ezért a lehető legközelebbi lehetőségre lennék vevő.Úgy hallottam, hogy Ázsia Centerben, Nyugati aluljáróban lehet kapni, de ki tudja...
2015. jún. 18. 14:29
1/7 anonim válasza:
BP-en sok helyen lehet kapni.
Neten tudsz rendelni, a The British Store webshopból és a The Candy Store webshopból.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
a britshis storeban csak energiaital van, és citromos (ha jól láttam).
a másikat megnézem :)
2015. jún. 18. 14:45
3/7 A kérdező kommentje:
a candy-ben el van fogyva... :(
2015. jún. 18. 14:46
4/7 anonim válasza:
mi erdélyben egy busz alját telipakoltuk vele
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, nektek jó, mert Romániában meg Szlovákiában állítólag szinte mindenhol lehet kapni... :(
2015. jún. 21. 10:52
6/7 A kérdező kommentje:
Na, találtam, akit érdekel, az talál a Gyömrői úton a Sárkány Centerben.Ha bemész, akkor balra lesz egy épület, és abban lehet venni.Van ott Baja Balt, Code Red, sima, és White Out is.Van ott Dr.Pepper, és még rengeteg ital, amit csak el tudsz képzelni :D
2015. jún. 27. 17:09
7/7 A kérdező kommentje:
*Baja Balt helyett Baja Blastot akartam írni
2015. jún. 27. 17:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!