Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Hogy van ez az új Helles...

Hogy van ez az új Helles nyereményjáték? Ha kiírja hogy nem nyert a kód, akkor eldobhatom az üres dobozt?

Figyelt kérdés

Nem teljesen tiszta nekem hogy hogyan működik ez az új Helles nyereményjáték. Beváltottam már több fület, de mindegyikre azt írta ki hogy "Sajnos nem nyertél..." Eddig ami nyereményjátékokkal találkoztam, ott általában úgy volt, hogy beregisztráltad a kódot, aztán kisorsolták a végén.

Meg ugye itt napi nyeremények vannak, de ha kódot kell beváltani, akkor egyik nap nyerne, másik nem már nem? Vagy hogy működik ez? Mitől függ melyik nap melyik kód nyer? Vagy nap végén kisorsolják az aznap beváltott kódokat? De akkor meg honnét tudja rögtön a rendszer hogy nem nyertem az adott kóddal? Vagy úgy van hogy van X kód amihez tartozik egy nyeremény, és azt bármely nap meg lehet nyerni? Lehet hogy az autót is már rég megnyerte valaki?

Na mindegy, a lényeg: ha a kódra kiírta hogy nem nyert, akkor az adott dobozt visszaválthatom 50 ft-ért? Nem akarok még két hónapig 200 dobozt kerülgetni...

tegnap 22:27
 1/1 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Ha visszaválthatos a doboz akkor váltsad vissza. A nyereményjátéknak meg pont az a lényege hogy vegyél de lehetőleg ne nyerj. Igy termelsz hasznot annak aki a játékot csinálta.
tegnap 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!