Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Pepsi vagy Coca Cola?

Pepsi vagy Coca Cola?

Figyelt kérdés
tegnap 15:46
A kérdező szavazást indított:
Pepsi
Coca Cola
33 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
A Pepsi sokkal jobban ízlik, a Coca ingyen sem kéne. De ízlések és pofonok
tegnap 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Nekem csak a Pepsi lime és a Twist ízlik, a sima annyira nem. A Coca Colát egyáltalán nem szeretem.
tegnap 16:53
 3/9 Janaqks ***** válasza:
66%
én Kkk Kólás vagyok. Csakis az original ízeset iszom, cukormentesen, kb évente 1 litert. épp elég ennyi
tegnap 17:09
 4/9 anonim válasza:
57%
Én nagyon ritkán iszok Colát de ha iszok is akkor inkább Coca a Pepsinek van egy útó íze..
tegnap 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Az emberiségnek abba az 1%-ba tartozok akik ugyanolyannak érzik. Nekem mindkettő édes kólaízű cucc, számomra nincs különbség.
tegnap 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra vagy kíváncsi, hogy melyik ízlik jobban, akkor változó, de inkább Pepsi irányba húzok, annak az íze talán picit közelebb áll az ízlésemhez, de a Coca Cola is jó, a Freeway-t is megiszom, csak egy a lényeg, ne cukormentes legyen, mert annak van egy olyan mellékíze, amitől falramászok. Inkább ritkábban kólázok, de akkor az legyen rendes, klasszik.
tegnap 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, szeretem mindkettőt.
tegnap 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Fiatalságom csodás TropiCola íze nagyon hiányzik. Nem tudjátok ti, mi a jó!
tegnap 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán iszom, de ha mégis megkivánnom és magam veszem, akkor mindenfélekeppen a Pepsi részesítem előnyben, abból is lime izesítetett.

Coca nekem nem ízlik, így azt magamtól nem vennék.

tegnap 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!