Tényleg lehet azzal is flexelni hogy 2 literes pepsim vagy coca colam van?
Mc isti azzel flexel, hogy ő 2 literes Pepsit iszik, szóval sok pénze van.
azzal is flexel, hogy eljutott Olaszországba, ahova állitása szerint nem sok ember jut el.
Szerintem a mindennapos pepsi vagy coca cola ivás nagy mennyiségben nem tesz jót, pedig ő megiszik 5-6 litert naponta mert olyan sok pénze van.
Kérdező, ma 10 ezer alatt csak ócska kínai szar cipőt kapsz. Még a Deichmannban is 10 körül van egy cipő ára.
Olaszország nem nagy szám, teljesen megfizethető, hisz a magyarok egyik leglátogatottabb nyaralási célpontja. Igaz, én még nem voltam ott, de én idén eljutottam Dominikára, ahová tényleg nem tömegével járnak a magyarok.
A kóla pedig jó wc-tisztításra, kb. az a kategória. Egy hulladék egészségkárosító lötty.
A prolik és a C kategóriás emberek szokása hogy az olaszországi utazással meg a 2 literes kólával menőznek.
OFF: mostanában nem láttam 2 literes kólát, csak 1,75 és 2,25 literessel találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!