1-től 10-es skálán mennyire lenne nevetséges ha bukó sisakban flexelnék?
Nem most kezdtem a szakmát.
De láttam egy cikket amiben a flex korong kiszakadt és szét roncsolta a felhasználó arcát. Leszakadt az arca meg hasonlók...
Nagyjából mintha ejtőernyővel ugranál le a létra második fokáról."
Hát nagyon nem.
Csöpögősre tudnak melegedni a fémek.
Szerintem nyugodtan. A biztonság mindennél fontosabb.
Esetleg valami hasonló biztonsági fokú normál munkavédelmi felszerelés.
Akkor már inkább egy ilyet:
A tarkódat, fejed tetjét kevéssé veszélyezteti a szétrobbanó korong, míg bukósisakban lehet, hogy az arcod szabadon van.
Nem csak a robbanó kő veszélyes, bár az látványosan pusztít. A csiszolat egyrészt felhalmozódik a tüdődben, de akár mérgező is lehet, légzés- és zajvédelemről is gondoskodni kell.
Egy teljes maszk védi az arcot, szemet ha elég vastag műanyagból van, még a robbanó kőtől is.
Akár szűrős, akár frisslevegős változatban ilyet használnék a helyedben, fülvédővel.
És fontos, hogy amennyire csak lehetséges, úgy tartsd a szerszámot, hogy a forgás síkjában lehetőleg ne legyen a fejed.
Robbanó kő?
"A csiszolat egyrészt felhalmozódik a tüdődben"
Nem lélegzem be a kis repkedő vas darabokat.
"És fontos, hogy amennyire csak lehetséges, úgy tartsd a szerszámot, hogy a forgás síkjában lehetőleg ne legyen a fejed."
Erre én is rájöttem.
Miért okoskodsz ha nem értesz hozzá?
"Nem lélegzem be a kis repkedő vas darabokat."
Dehogynem, csak még nem tudod.
Mit gondolsz, mmitől válik feketévé a maszkbetét?
Noha viselkedni nem tudsz, kívánom, ne kelljen átélned a tüdőben felhalmozódott vaslerakódás következményeit.
Szóval szétvágtam 1 vasdarabot és azonnal tele van a tüdőm vassal?
"Nem most kezdtem a szakmát"
Úgy értem hogy használtam már flexet.
De neked bármi áron le kell írni, hogy az alsóbbrendű buta szakmunkások úgyis megdöglenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!