Bukó ablak szigetelése szagok ellen?
Figyelt kérdés
Panelben lakom, és az alattam lakó(k) (nem tudom melyik emeletről) éjjelente rengeteget dohányoznak, nyitott ablakkal. Az ablakom régi, és csukott ablakkal (!) is ömlik be a cigifüst. Talán többen is dohányozhatnak, nem tudom. Már a fejem is belefájdul, nem tudok megmaradni a szobámban. Tegnap este 9-től hajnali egyig nem tudtam visszamenni, holott aludni szerettem volna már rég. Más szabad szoba nincs. Mit kellene tennem, hogy javítsam valahogy az ablak szigetelését? Gondoltam valamivel betömhetném az ablak réseit csukott pozícióban, hogy visszatartsa a dohányfüstöt. Gondolom én nyitott állásban úgysem maradna ott, meg elmozdulna, de inkább szöszölnék ezzel. Már régóta tartó probléma, de úgy látom, ahogy jön a jó idő, egyre többet szellőztetnek mindenfelé éjjel is.2022. máj. 3. 10:32
1/3 anonim válasza:
nincs semmi jó megoldás, mert ha a szagok nem jutnak be, akkor a levegő sem. az a legegyszerűbb, ha kicserélteted az ablakot.
2/3 Ékezetes billetyűzet válasza:
Én azt el nem hiszem, hogy csukott ablaknál annyira érezni a cigifüstöt.
Inkább már úgy érzem, hogy nálad van valami gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!