Bodzaszörpöt hogy is kell készíteni?
Figyelt kérdés
Találtam egy receptet, ahol azt írja, hogy ha felforraltam a vizet akkor kell beletennem a virágokat, van ahol pedig hidegbe írja.
Én az elsőt készítem, és már a forró vízben ázik a virágom, akkor ez most jó így?
Illetve mennyire kell levágni a virágok szárát, mert azt olvastam, hogy mérgező a szár rész...
2015. jún. 9. 19:47
1/3 anonim válasza:
- mi forró vízbe tesszük
- 1-2 napig ázik (+ citromsav, citromkarika)
- leszűrjük, és megckrozzuk
- őőő, én soha nem szoktam leszedni a szárát, jó tdni, hogy mérgező :D
2/3 anonim válasza:
Anyukam nemreg csinalt, es isteni lett. :)
Egy nagy befottesuvegbe viz, (szerintem nem torvenyszeru felforralni)
Citromkarikak, bodza es cukor izles szerint.
A bodzat nem kell nagyon megcsonkitani, mi epp hogy csak levagtuk a szarat es meg mindenki el es virul. :D
3/3 anonim válasza:
+ minimum egy napig allni hagyjuk aztan leszurjuk es kesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!