Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Bodzaszörpöt hogy is kell...

Bodzaszörpöt hogy is kell készíteni?

Figyelt kérdés

Találtam egy receptet, ahol azt írja, hogy ha felforraltam a vizet akkor kell beletennem a virágokat, van ahol pedig hidegbe írja.

Én az elsőt készítem, és már a forró vízben ázik a virágom, akkor ez most jó így?

Illetve mennyire kell levágni a virágok szárát, mert azt olvastam, hogy mérgező a szár rész...



2015. jún. 9. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

- mi forró vízbe tesszük

- 1-2 napig ázik (+ citromsav, citromkarika)

- leszűrjük, és megckrozzuk

- őőő, én soha nem szoktam leszedni a szárát, jó tdni, hogy mérgező :D

2015. jún. 9. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
100%

Anyukam nemreg csinalt, es isteni lett. :)

Egy nagy befottesuvegbe viz, (szerintem nem torvenyszeru felforralni)

Citromkarikak, bodza es cukor izles szerint.

A bodzat nem kell nagyon megcsonkitani, mi epp hogy csak levagtuk a szarat es meg mindenki el es virul. :D

2015. jún. 10. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
100%
+ minimum egy napig allni hagyjuk aztan leszurjuk es kesz :)
2015. jún. 10. 00:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!