Sz.Daniella kérdése:
Hol lehet kapni 0,2 dl. Light dobozos colát?
Figyelt kérdés
Vagy tényleg kivonták a forgalomból?2015. jún. 5. 15:05
1/10 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy ilyen kiszerelés sosem létezett. Gondold ezt át mégegyszer.
2/10 anonim válasza:
Dehogynem letezik, pl. repulogepen osztogatnak ilyet. Magyarorszagon, bolti forgalomban ellenben valoban nincs.
3/10 anonim válasza:
Igazat adok az elsőnek. A 0,2 dl az talán fél kortyni ital. Ilyet nem hinném hogy forgalmaztak bármikor is.
4/10 anonim válasza:
2 cl kólához nem hiszem, hogy gyártanak dobozt...
Ha 2 dl-esre gondolsz, azt sosem lehetett kapni M.O.-n
5/10 anonim válasza:
fél literesnél nincs boltban kisebb, éttermekben van üveges 2 dl-es
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznavehetetlen válaszokat.,tisztelet a kivételnek.Már pedig létezik az volt a beceneve, hogy "egy húzásra".,olyan keskeny 0,2 dl. fémdobozban árulták mint például a red bull-t.
2015. jún. 7. 17:32
7/10 anonim válasza:
0,2 dl-es nem letezett. Kevered a mertekegysegeket, amire te gondolsz, az a 0,2 l (liter, nem deciliter!!!).
8/10 anonim válasza:
Így van, az 0,2l vagyis 2 decis. Tehát miért is hasznavehetetlen a válaszunk? Még mi vagyunk a hülyék? Szerintem jössz egy bocsánatkéréssel.
9/10 A kérdező kommentje:
Okés,sorry mindenkitől!!!!Valóban rosszul írtam.,szóval 0,2 literes., vagy 200 ml..,, de volt még egy ennél is kisebb.
2015. jún. 8. 13:04
10/10 anonim válasza:
8 vagyok. Volt ennél is kisebb az szerintem 1,5 decis lehetett, én nem látok mostanában, szerintem mindenki a nagyobbat vette és nem fogyott. Az általad említett 2 decist azeket bódékban, lerakatokban lehetett kapni, mostmár sajnos ilyeneket sem látok, csak ezeket a 3,3 dl-eseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!