2/11 anonim válasza:
Kedves 11/L, most hogy végeztél a leckével, aludnod kellene hogy kipihend magad hétfőre. Aludj inkább, ne írj ki butaságokat. Kímélj minket, felhasználókat.
4/11 anonim válasza:
Figyu, ha rám hallgatsz, akkor ne. Igyál vizet helyette. A light rosszabb, mint a cukros, tele van méreganyaggal.
5/11 anonim válasza:
Nem. Én személy szerint tiltom meg neked.
6/11 anonim válasza:
Felőlem azt iszol amit akarsz. Az más kérdés, hogy nem tesz jót neked.
7/11 anonim válasza:
Már miért ne ihatnál??
11 évesen ilyen buta kérdést feltenni...
8/11 anonim válasza:
Az ilyen lötyökben (sajna én is iszok évente 1-2 alkalommal) szintetikus cukrok vannak, és azok többségéről bebizonyították, hogy erősen rákkeltőek. Én azon szoktam röhögni, hogy még rá is írják, hogy zero cukor, közben meg édes.
9/11 anonim válasza:
mert nyilván nem csak a cukor létezik édesítőszerként
10/11 anonim válasza:
Ihatsz, igen, de következményei vannak.
- A kóla maróanyaga szétszedi a fogaidat nagyon gyorsan (akkor is, ha fogat mosol utána), felpuhítja a fogzománcot egy pillanat alatt és erőteljes szuvasodást okoz
- A gyomrodban és a bélrendszeredben elég rendesen pusztítja a bélflórát, emésztési gondjaid lehetnek tőle
- elhízol tőle (a zérótól is)
- a segédanyagai elég sokféleképpen rombolják az egpészségedet
- a szénsav pedig önmagában is káros, igaz, nem annyira veszélyes, mint a kóla.
Vizet igyál és gyümölcsleveket, abból is inkább frissen préseltet (nem kell bio), vagy házilag készült szörpöket, ha muszáj édeset innod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!