Ti is jártatok már így dobozos üdítő vásárlásakor?
Figyelt kérdés
Mostanában rendszeresen olyan üdítőket veszek, ami meg van bontva...Mindig átvisgálom még a boltban a kupak környékét, hogy sérült-e. Amikor már otthon nyitnám ki a doboz kupakját akkor érzem, hogy nagyon könnyen nyílik, mint amikor mi már itthon egyszer felbontottuk.
Nagyon idegesítő, mert több száz forintba kerül egy-egy ilyen gyümölcslé...És nincs már gusztusom meginni, amikor észreveszem, hogy fel van már bontba a doboz.
Ti jártatok már így? Egyáltalán milyen agyatlan ember bontogatja poénból az üzletekben a gyümölcslevek dobozait?!
Meg is fogadtam, hogy nem veszek többé ilyen kupakos kiszerelésű üdítőket.
2015. márc. 11. 17:52
1/2 anonim válasza:
Ha gyümölcslére gondolsz, akkor egyre több doboznál alkalmazzák azt, hogy kupak eltekerésével szakad be a kiöntőnyílás. Tehát zárva van az rendesen, amíg el nem tekered. Aztán meg azt hiszed, hogy nyitva volt...
2/2 anonim válasza:
Azok nincsenek nyitva. De hogy a kérdésedre válaszoljak, sosem jártam még így, és sosem hallottam még senkitől semmi hasonlót sem. Szóval az első mondatom a válasz a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!