Mit szerettek ennyire a Monster edrinkbe?
Figyelt kérdés
Én amugy Hell,és Burnos vagyok!
15/f ;D
2015. ápr. 30. 21:33
11/24 A kérdező kommentje:
Szia,szerintem mindenképp Hell ami menő mert jó a designere,de Monstert ne mert azért rögtön Monster mániás nyomi leszel!
2015. máj. 3. 12:54
12/24 anonim válasza:
kösz akkor holnap veszek hellt remélem megnöveli a swagemet és rám másznak majd a csajok :d
13/24 A kérdező kommentje:
Azért aszt nem montam,hogy rádmásznak a csajszik,te kis Romeo!
D hány éves vagy?
2015. máj. 3. 14:01
14/24 A kérdező kommentje:
Ja és ne vidd túlzásba! KOMOLYAN!
Sok szerencsét! ;D
2015. máj. 3. 14:03
15/24 anonim válasza:
" Monstert ne mert azért rögtön Monster mániás nyomi leszel!"
Ezt a tomboló értelmi színvonalat. :D
16/24 A kérdező kommentje:
Én ismerek olyan embert aki megivott minden nap 1 monstert,és 2 7mulva már piszkálták érte. DDD
2015. máj. 3. 14:41
17/24 anonim válasza:
ittam már többfélét de számomra nem igazán van érezhető különbség köztük, csak azért választom a zöld Monstert mert az fél l és nekem kell ennyi, a 2,5-est meg se érzem és ugye ha már adott a lehetőség, akkor inkább veszek egy nagyot, mint két kicsit. Egyébként pl a sárga Monster nekem rettenetes ízű.
18/24 anonim válasza:
na vettem hellt a suliba meg ittam nagyon menő és finom xd most én vok a sztár a suliban mer megittam 3 hellt :ddd
20/24 A kérdező kommentje:
Örülök hogy megfogattad a tanácsom,de túlzásba még véletlenül se vidd!
*÷*
2015. máj. 4. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!