Mit szerettek ennyire a Monster edrinkbe?
Figyelt kérdés
Én amugy Hell,és Burnos vagyok!
15/f ;D
2015. ápr. 30. 21:33
1/24 anonim válasza:
Kva jól megcsinálták a marketingjét meg az egész márka imázsát. Az emberek úgy érezhetik hogy nem csak egy eitalt vesznek meg vele, hanem a Monster "életérzést" is.
2/24 A kérdező kommentje:
,ez komoly ,hát engem nem győz meg!!
Igyá Hell t!
De izibe!
Troll
2015. ápr. 30. 21:41
3/24 anonim válasza:
Neked most mi bajod van de úgy őszintén? "troll"? Miért is? Leírtam a véleményemet, észrevételemet. De ha már így meggyőzést hoztad fel, szerintem ez a mucsaröcsögei "Igyá Hell t!" hangnem még kevésbé meggyőző.
4/24 anonim válasza:
Mert a Monster finom, és hát stílusos ;)
de a Rockstar a legjobb :D
5/24 anonim válasza:
és a hellben vagy a burn jobb szerinted?
segíts léci 12 vok és energiaitalt akarok inni mert az menő a suliban
6/24 anonim válasza:
15 évestől kár komolyságot várni. :D
A pláne az egészben, hogy rengeteg energiaitalt ugyanaz gyárt csak más a forgalmazó és más márka alatt jelenik meg, de tartalmilag ugyan az. Aztán persze sokan nem létező ízkülönbséget is észrevesznek mert más a cimke.
Monsterben is van ami grammra " megszokott " tutti-frutti izű, meg van pár más ízesítésű.
7/24 anonim válasza:
Első üdv a marketinges klubban. :D Még nem szakosodtam így marketing a fő szakom és egyet értek, de egy ilyen idiótának, mint a kérdező nem tudom megmagyarázni. Legalább sört innál te barom nem ilyen semmilyen szarokat. Legalább férfi legyél és alkoholt szürcsölgess öcsém. Magyarországon a Hell a legelterjedtebb energiaital szóval fasza csávó vagy az elitbe tartozol...
8/24 A kérdező kommentje:
Utolsó,ez értelmetlen volt,bocs de nem értettem.
2015. máj. 1. 09:59
9/24 anonim válasza:
A Burnt és a Monstert is a Coca Cola gyártja. Én az ízét és az élénkítő hatását szeretem a Monsternek. Mi másért innék energiaitalt?
10/24 anonim válasza:
valaki segícsen szeretnék venni energia italt hogy raj legyek milyet probájak elöször?? monster, hell vagy burn ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!