Ez lehet, hogy hülye kérdés, de én tényleg így érzem, miért?
Figyelt kérdés
Npi 3-4 magas koffeintartalmú energiaitalt iszom. A nap vége felé már úgy érzem magam mintha nagyon enyhén be lennék bogyózva. (ecstasy) Most komolyan, tényleg olyan mintha enyhe eufóriát adna...2015. jan. 9. 19:26
1/5 anonim válasza:
Nem kéne ennyi kemikáliát fogyasztani.
2/5 anonim válasza:
ezt a börtönökben már feltalálták.
ultraerős koffeines cuccot főznek és azt tolják.
3/5 A kérdező kommentje:
jahh. erről a börtönösről hallottam. 10-20 teafiltertfőznek ki egyszerre kb 1 liter vizzel és attól egy napon át pörögnek. ez régen volt divat és dobinak hívták
2015. jan. 9. 20:56
4/5 anonim válasza:
A koffein sose ad plusz energiát, csak ami még a szervezetedben maradt, azt hozza elő. Ezért vagy utána még fáradtabb.
Nem lehet, hogy mivel sokat iszol, ezért a nap végére már teljesen kifáradsz?
Én ha elfáradok (főleg agyilag) akkor szoktam ilyen lenni.
Amúgy egyáltalán nem normális a 3-4 nagy doboz. Amúgy se normális az energiaital. Vízhajtó hatása is van, szóval ha mellette mást nem iszol, még ki is száradhatsz.
5/5 Phoney válasza:
Az enyhe koffeintúladagolásnak teljesen normális tünete az eufória... de okozhatja az idegkimerültség is, mivel 3-4 energiaital után este már elég kimerült tud lenni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!