Egy 18 éves lány vagyok! Mostanában nem érzem jól magam. Mi lehet az oka? Szerintetek kiégtem? (komolyan kérdezem/ nem szeretnék hülye válaszokat! )
Abból amiket leírtál az én tippem az, hogy depressziós vagy a hajszolt, egysíkú mindennapok terheitől - ha pedig ehhez még netán családi konfliktusok (vagy kapcsolati problémák) is hozzáadódnak, akkor nem is kérdés, hogy az ember egy idő után kiég....:(
Mivel saját tapasztalatból tudom, hogy ebben a helyzetben már hiába javasolnak bármilyen "öngyógyító praktikát" (pl: keress olyan elfoglaltságot amit szeretsz, stb.), az a gyengült önerő miatt nem igazán szokott beválni, csak azt tudom javasolni, hogy mielőbb fordulj szakemberhez segítségért (pszichológus, pszichiáter, esetleg szociális munkás), mert nem lenne jó, ha végképp rámennének erre a baráti kapcsolataid, s teljesen elszigetelődnél!
Indulj el a háziorvosnál, mondd el neki ezeket, s kérd, hogy adjon beutalót szakrendelésre! Fel a fejjel, szépen "gyógyítható" a dolog, csak sok türelem és kitartás kell hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!