Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egy 18 éves lány vagyok!...

Egy 18 éves lány vagyok! Mostanában nem érzem jól magam. Mi lehet az oka? Szerintetek kiégtem? (komolyan kérdezem/ nem szeretnék hülye válaszokat! )

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy egyre többet merül fel bennem a kérdés hogy mi értelme van az életnek? Régebben szerettem járni szórakozni,csavarogni, a barátokkal lenni, de mostanában nem akarok sehová se menni. Nem érdekel semmi sem, nem érdekelnek mások, és akárhányszor arra gondolok mi tehetne boldoggá, nincs olyan dolog ami eszembe jutna...Mindennaposan szaladok iskolába, eléggé ki is szokott meríteni, 5 napot úgy megyek h reggel 4kor kelek és hazaérek délután 5re...ott is álltalában nagyon sokan akarnak nekem keresztbe tenni és én nem teszek ellene semmit, sokan bántanak úgy hogy okot nem adok rá, úgy vagyok vele hogy gyerekesek és annyiban hagyom a dolgokat. Kezdem azt érezni hogy innentől semmi más nem vár rám csak az hogy eltelik pár év és öreg leszek. Nem találom meg hogy mik ezek a gondolatok, miért nem érzem sehol jól magam, értelmetlennek találom az egész életet...már csak úgy vagyok magamnak majd egyszer történik valami és nem teszek semmit csak ez így legbelül nem esik jól...főleg h látom másokon h boldogok és én hogy nem tudok az lenni? Amikor vannak értékes dolgok az életembe amik fontosak nekem, de én mégsem érzem jól magam.

2014. nov. 26. 19:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Abból amiket leírtál az én tippem az, hogy depressziós vagy a hajszolt, egysíkú mindennapok terheitől - ha pedig ehhez még netán családi konfliktusok (vagy kapcsolati problémák) is hozzáadódnak, akkor nem is kérdés, hogy az ember egy idő után kiég....:(

Mivel saját tapasztalatból tudom, hogy ebben a helyzetben már hiába javasolnak bármilyen "öngyógyító praktikát" (pl: keress olyan elfoglaltságot amit szeretsz, stb.), az a gyengült önerő miatt nem igazán szokott beválni, csak azt tudom javasolni, hogy mielőbb fordulj szakemberhez segítségért (pszichológus, pszichiáter, esetleg szociális munkás), mert nem lenne jó, ha végképp rámennének erre a baráti kapcsolataid, s teljesen elszigetelődnél!

Indulj el a háziorvosnál, mondd el neki ezeket, s kérd, hogy adjon beutalót szakrendelésre! Fel a fejjel, szépen "gyógyítható" a dolog, csak sok türelem és kitartás kell hozzá! :)

2014. nov. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!