12 éves lány vagyok.150 cm magas és 40 kg (azóta lehet már híztam vagy fogytam az utóbbit nem hiszem mert mostanában ellustultam) Szerintetek kb milyen magas leszek?
Figyelt kérdés
Édesanyám 162-163 cm duci viszont kiskorában vékony volt,apám meg 183 kiskorában ő is duci volt de már ilyen átlagos mackós :D én vékony lettem.(szerencsére) :) 170 cm szeretnék lenni minimum ,maximum pedig 172 cm. Szerintetek lehetek ennyi?Valamint azért mondtam,hogy duci meg ilyenek ,hogy szerintetek normális ez a 40 kg mert az osztálytársaim nem hiszik el mert,hogy én vékony vagyok meg ilyenek.Szerintettek normális ez a súly?(Gondolom igen,hisz nagyon sok 12 éves annyi mint én)2014. márc. 21. 21:08
1/7 anonim válasza:
testsúlyod normális :) lehet inkább még vékonyabb is vagy az átlagnál... tehát fogyózni nehogy akarj! :) magasságod ... mivel apukád elég magas, ezért igen lehetsz 170cm :) de igazából ezt előre nem lehet megmondani... pár év és kiderül meddig nősz még :)
2/7 anonim válasza:
Hogy milyen magas leszel nem tudom, de a testalkatod most normális, egészséges! Ez pont a megfelelő súly a magasságodhoz!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Hát igen lehet viszont idegesít,hogy azt mondják,hogy én nem lehetek 40 kg hiszen vékony vagyok....na de mindegy mert szerintem ez pont normális.Majd meglátjuk a magasságom...
2014. márc. 22. 11:52
4/7 anonim válasza:
2. vagyok. Akkor van jó súlyod, ha mindig az éppen aktuális magasságodból 110-et vonsz le. Tehát ha 150 centi vagy, akkor 40 kiló a normális.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó.De amikor mértem magam még 147 cm 40 kg voltam most vagyok 150 azóta már biztos híztam...akkor normális?
2014. márc. 22. 12:02
6/7 anonim válasza:
Igen, normális. Megint a 2. voltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben.
2014. márc. 22. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!