Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » 0,1%-os tej szerintetek is...

0,1%-os tej szerintetek is víz ízű, vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Köze nincs az igazi tejhez, vízízű szerintem is.
2014. okt. 28. 14:32
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
miért szerinted mi az?-víz
2014. okt. 28. 14:36
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Mégis milyen legyen, ha szinte csak víz van benne...?

(Mondjuk eszembe nem jutott ilyesmit kóstolni. Az én zsírigényem tejszerű folyadékoknál úgy 5%-nál kezdődik.)

2014. okt. 28. 14:36
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
Tejíze van, a zsír hiányzik belőle nekem nagyon.
2014. okt. 28. 14:40
 5/14 anonim ***** válasza:
gondolom megszoktad a zsírosabb tejet, én sem szeretem az ízét a 0,15osnak.
2014. okt. 28. 16:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon ízlik az ilyen, fent megnevezett tej. Gyakran iszom forrás- és ásványvizet, na meg mentes vizet is. A jó víz lényegében ízetlen, vagy nagyon gyenge ízű. A tej, legyen az zsírszegény vagy zsíros az jó ízű szerintem. A tej tartalmaz tejcukrot - ennek ízhatása van, ha a zsírt elveszik, akkor ezt érezheted, vagy a kalcium és magnézium sókat érezheted, tejtől függ. Szerintem neked a tejzsír íze hiányzik a zsír-szegényített tejből, de ettől a többi alkotó benne van. Miért a tejital 3,5 %-os zsírtartalommal jobb?
2014. okt. 28. 17:10
 7/14 anonim válasza:
Én se szeretem tényleg víz ízű!!!!!
2014. okt. 29. 00:14
 8/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem a tejzsír hiányzik belőle, hanem alig fehér és tiszta víz íze van. Kalóriát számolgatok, és mióta ezt a tejet veszem úgy érzem napról napra, hogy nem éri meg a pénzét.
2014. okt. 29. 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:

A kedvetekért megvitattam a kérdést a családommal, Ők is azt mondták, mint ti, nem éri meg az árát és határozottan vízízű.

Ettől még a véleményem az, hogy akinek kevés zsírt javasol a dietetikusa, annak tökéletes jó a 0,1 % zsírtartalmú márkás tej. Nem a noname olcsót, hanem a drága és megbízhatót kell venni, szeretem.

2014. okt. 29. 14:23
 10/14 anonim válasza:
a 3%-os tej finom de amúgy mi vettünk egy kartonnal és két nap múlva dobtuk ki mert olyan volt mint túró
2014. okt. 30. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!