Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Melyik a kedvenc energiaitalot...

Melyik a kedvenc energiaitalotok ha csak egyet lehetne mondani?

Figyelt kérdés

Nekem a Bomba - Meggy.

Aki nem iszik az kérem ne írjon! :)

nov. 15. 23:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Burn Original
nov. 15. 23:26
 2/17 anonim válasza:
A héten ittam valami fura XIXO félét. Na az lett.
nov. 16. 00:46
 3/17 anonim ***** válasza:
Monster (a rózsaszín és a nitro, de amúgy mind finom)
nov. 16. 00:49
 4/17 anonim ***** válasza:
4%
Nem iszom ilyen sz@rokat...
nov. 16. 01:00
 5/17 anonim válasza:
4. Meg a szövegértő olvasás sem megy. Mellesleg imádom, amikor valaki leolt az energiaitalom miatt, miközben a szájában a cigi, piál is, meg zabálja a cukros, zsíros dolgokat. Ja, és persze napi 4-6 kávét betol.
nov. 16. 01:04
 6/17 A kérdező kommentje:
4-Akkor minek kommentelsz? XD...nem értem az ilyen kommenteket, amúgy ja értő olvasás nem megy.
nov. 16. 01:10
 7/17 anonim ***** válasza:
A Monster kék cukormentese volt, de mivel nyilván már azt sem lehet kapni sehol sem, ezért most a sima zöld cukormenteset iszom (de a kék nekem jobban ízlett azért).
nov. 16. 02:38
 8/17 anonim ***** válasza:

2-es! A XIXO nem energiaital, annak ellenére sem, hogy a Hell gyártja.

Abszolút kedvenc nálam a kb. 10 évvel ezelőtt, többször is megjelentetett téli, kiwis Hell. Most jött ki nem rég a kiwi-guava ízesítésű, de nekem az valahogy nem jött be, nem elég karakteres a kiwi nekem. Úgyhogy a jelenleg kaphatóak közül a kedvencem a Monstertől a Bad apple.

nov. 16. 08:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha néha iszok energiaital, akkor cukormenteset szoktam és a Burn Peach Zero volt a kedvencem, de ezt valamiért kivonták a forgalomból szerintem, mert egy ideje már sehol sem találok. :(
nov. 16. 08:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Monster The Doctor
nov. 16. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!