Mostanában kezdtem el kóstolgatni őket. Eddig a hell görögdinnyését, barackosát, meg a watt fehérepresét és a görögdinnyését kóstoltam. A wattosok jobban ízlettek mert nem volt meg az az erős alap tutti frutti íz mint a hellnél. Kinek mi a kedvence, melyiket ajánljátok?
Mint energia ital nem ütős, de ízre nekem bejön a bomba virgin mojito. Nem túl édes, jó mentás, frissítő, jól behűtve finom, bár ez csak 15 mg koffeines.
Ami még kilóg a szokványos sorból, az a monster rehab, ez egy szénsav mentes "tea" végül is, megerősítve néhány vitaminnal. Ennek van barackos változata is.
Ami meg csinál is velem valamit, az a hell strong focus.
Egyébként ha már hell, ahogy észreveszem, sokan szeretik a tejes kávéjukat.
2021. szept. 28. 17:10
2/12 anonim válasza:
hell: szőlő, meggy
2021. szept. 28. 17:31
3/12 A kérdező kommentje:
Igen engen jelenleg nem a koffeintartalma érdekel hanem az íze. Nekem az se lenne baj ha nem energiaital lenne :D Monsterben is sokfélét láttam már azokat is szeretném megkóstolni hogy miben másabb egyik másik. A kávéját a hellnek kóstoltam de az nem jött be
2021. szept. 28. 17:36
4/12 anonim válasza:
En nagyon szeretem a bombat es a hellt..
|
V
A kavesbol a latte izlett a legjobban es szeretem a
multivitaminosat is.
2021. szept. 28. 18:29
5/12 anonim válasza:
Én Monstert szoktam inni főleg. A kedvenceim: LH44, Pipeline Punch, Pacific Punch, Mango Loco, Ultra Paradise
2021. szept. 28. 20:04
6/12 anonim válasza:
Coco split Hell
Zöld almás Burn
2021. szept. 30. 07:41
7/12 anonim válasza:
A Hell görögdinnye az rettenet...
A legfinomabbak nekem, pedig kóstoltam az a Burn. Abból is a lila a legeslegfinomabb, régen volt rózsaszín is. Próbáld ki! Plusz még az Original vagy a Mango. Az almás egy fokkal jobb, mint régen, de szerintem rossz...
Esetleg a Hell szőlős extra, egész jó, meg a Gamer cseresznyés. A Red Bullból a piros csak...
A többi nekem nem ízlik. Ja meg egyszer ittam Spar sajátot, az is finom volt...
2021. szept. 30. 11:22
8/12 anonim válasza:
Én az alap zöld monstert szeretem a legjobban. Meg a hell strong szőlőset. Igazából bármelyiket megbírom inni :)
2021. okt. 3. 05:04
9/12 anonim válasza:
nekem pont a Burn nem jön be, drága, és nekem túl édes is. Az új kedvencem az aldis Flying Power meggy és ribizli. Sajnos a ribizlis vmiért eltűnt a boltokból pár hónapja. Nekem a dinnyés Hell is bejön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!